Δημήτρης Φωτόπουλος art director: Θλίψη στην οικογένεια του Τύπου και των ΜΜΕ

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Φωτόπουλος art director: Θλίψη στην οικογένεια του Τύπου και των ΜΜΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δημήτρης Φωτόπουλος art director: Είχε επίσης την επιμέλεια βιβλίων-προσφορών που συνόδευαν τη Σαββατιάτικη έκδοση.

16.03.2021 | 13:26

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια του Τύπου και των ΜΜΕ ο απροσδόκητος θάνατος του Δημήτρη Φωτόπουλου. Οπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Φωτόπουλος υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η καρδιά του δεν άντεξε, ωστόσο, και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Τη θλιβερή είδηση μετέδωσε η Εφημερίδα των Συντακτών, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Φωτόπουλος.

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ένας από τους πιο καταξιωμένους Art Directors, καθιερώθηκε στο δημοσιογραφικό κόσμο από την περίοδο που εργαζόταν στο ατελιέ του «Ελεύθερου Τύπου». Είχε εργαστεί σε εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων ο «Επενδυτής» και η «Νέα Σελίδα». Από τον περασμένο Ιούνιο εργαζόταν στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Είχε επίσης την επιμέλεια βιβλίων-προσφορών που συνόδευαν τη Σαββατιάτικη έκδοση. Πιο πρόσφατες δουλειές του, τα βιβλία-αφιερώματα στον Άλκη Αλκαίο και στον Δημήτρη Χορν. «Σοκ και θλίψη στην οικογένεια της «Εφ.Συν.», καθώς το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά ένας δικός μας άνθρωπος: ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ο Art Director της Εφημερίδας μας και η ψυχή των πρωτοσέλιδών μας», ανέφερε η εφημερίδα.

Exit mobile version