Αλλεργικό σοκ από γαρίδα: Νέα στοιχεία για τον άτυχο 38χρονο

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλεργικό σοκ από γαρίδα: Νέα στοιχεία για τον άτυχο 38χρονο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αλλεργικό σοκ από γαρίδα: Ο 38χρονος έπαθε αλλεργικό σοκ και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να πρήζεται.

16.03.2021 | 18:11

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο 38χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας οι στενοί συγγενείς του που είδαν μπροστά στα μάτια τους τον άτυχο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το χτύπημα της μοίρας. Μια γαρίδα του προκάλεσε αλλεργικό σοκ και παρά την κινητοποίηση, η ζωή του 38χρονου δεν σώθηκε.

Όταν ο άτυχος πατέρας άρχισε να πρήζεται και να παθαίνει αλλεργικό σοκ από τη γαρίδα που είχε καταναλώσει, ένας συγγενής του έτρεξε στο φαρμακείο για την αντιαλλεργιογόνα ένεση, αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι του άτυχου μηχανολόγου – μηχανικού, 40 λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε.

Όταν η 8χρονη κόρη του θύματος είδε τον πατέρα της να ετοιμάζεται να φάει μία γαρίδα του ζήτησε να μην το κάνει, αφού γνώριζε για την αλλεργία του στα θαλασσινά. Εκείνος όπως έλεγαν άτομα από το περιβάλλον του, δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να προκαλέσει το κακό.

Ο 38χρονος έπαθε αλλεργικό σοκ και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να πρήζεται. Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε ήταν κρίσιμο και καθοριστικό για την ίδια του τη ζωή. Μια μάχη, που δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Μέσα στο ασθενοφόρο που έφτασε στο σπίτι υπήρχε και γιατρός, ο οποίος όμως ήταν αδύνατον να επαναφέρει τον άτυχο πατέρα. Παρά τις προσπάθειες των δικών του ανθρώπων αλλά και του πληρώματος του ΕΚΑΒ δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει στη ζωή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα γίνουν γνωστά αύριο μετά τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Exit mobile version