Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός Βαλμπουενά: Προχωράει για την ανανέωση του συμβολαίου του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός Βαλμπουενά: Προχωράει για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ολυμπιακός Βαλμπουενά: Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα στον Ολυμπιακό όσον αφορά το μέλλον του Ματιέ Βαλμπουενά.

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα στον Ολυμπιακό όσον αφορά το μέλλον του Ματιέ Βαλμπουενά! Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες προχωρούν τις συζητήσεις με την πλευρά του Γάλλου σταρ, ύστερα από σχετική εισήγηση του Πέντρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την άποψη πως ο Βαλμπουενά μπορεί να συνεχίσει να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, ακόμα και μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο σε πολλούς αγώνες του.

Για το… θαύμα ο Σεμέδο!

Αποφασισμένος να προλάβει και να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη φάση των «16» του Europa League εμφανίζεται ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ φέρεται να έχει πάρει προσωπικά το θέμα του τραυματισμού του, αφού δεν μπορούσε να «χωνέψει» το γεγονός πως θα έχανε για δεύτερη σερί χρονιά παιχνίδια με την αγγλική ομάδα.

Για αυτό τον λόγο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κάνει ό,τι μπορεί για να προλάβει την αναμέτρηση στο «Έμιρεϊτς». Το αν προλάβει να είναι έτοιμος θα το κρίνει το ιατρικό επιτελείο και θα κάνει την εισήγησή του στον Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος θα κρίνει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή αρχικά για τον αγώνα στην Αγγλία.

Την ίδια στιγμή, ο Ουσεϊνού Μπα έκανε και χθες θεραπεία για να μπορέσει να μπει στο τσάρτερ για την Αγγλία και να δώσει το «παρών» στην σπουδαία αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του Σενεγαλέζου στόπερ.

Όσον αφορά τον Αχμέντ Χασάν, μοιάζει απίθανο να καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους. Φυσικά τα πάντα θα κριθούν σήμερα και αύριο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας επί αγγλικού εδάφους που θα κρίνει την ενδεκάδα με την οποία θα προσπαθήσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή με στόχο την πρόκριση στους «8» του Europa League ο Ολυμπιακός.

Σεμέδο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις