ΑΕΚ μεταγραφές: «Χρειάζεται 5-6 για βασικούς το καλοκαίρι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ μεταγραφές: «Χρειάζεται 5-6 για βασικούς το καλοκαίρι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

ΑΕΚ μεταγραφές: Αναγκαία είναι η ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ σε ποιότητα σε καίριες θέσεις το καλοκαίρι.

16.03.2021 | 15:32

Αναγκαία είναι η ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ σε ποιότητα σε καίριες θέσεις το καλοκαίρι, προκειμένου να μην επαναληφθούν οι τελευταίες κακές σεζόν, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η πορεία στα playoffs θα παίξει ρόλο για το μέλλον του Χιμένεθ, αλλά θεωρώ πως το γενικό συμπέρασμα και τις αποφάσεις της ομάδας δεν πρέπει να επηρεάσει το τι θα κάνει η ομάδα ως το τέλος της περιόδου», τόνισε και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ χρειάζεται 5-6 βασικούς παίκτες για να συνέλθει το καλοκαίρι. Θέλει τερματοφύλακα, θέλει στόπερ, θέλει μπακ, θέλει έναν αντι-Μάνταλο στο κέντρο, έναν αντι-Λιβάγια, έναν παίκτη τύπου Γκαρσία στα αριστερά… Αν βγουν αυτές οι κινήσεις, μπορεί να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους για να γίνει μια δυνατή ομάδα».

Κρίσιμη εβδομάδα για Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και ήδη στην «Ένωση» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι των αγώνων κατάταξης στην Τούμπα. Ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», περιμένοντας κάποιες επιστροφές που θα βοηθήσουν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε στον αγώνα με τον Βόλο, ενώ έτοιμος θα είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης που προφυλάχθηκε από την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει άλλη μία επιστροφή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από θλάση και την προηγούμενη εβδομάδα η κατάστασή του πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Ο Τάνκοβιτς θα κριθεί αυτή την εβδομάδα αν θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να προλάβει να είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Exit mobile version