Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση Καλλίδη: Τα τρία σενάρια που συζητιούνται
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση Καλλίδη: Τα τρία σενάρια που συζητιούνται

Survivor αποχώρηση Καλλίδη: Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Πάνος Καλλίδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Πάνος Καλλίδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του. Φυσικά όλοι ξαφνιάστηκαν και στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τον τραγουδιστή, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα.

Όπως είναι λογικό η εξέλιξη αυτή, θα φέρει και αρκετές ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», τα τρία σενάρια που συζητιούνται μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το πρώτο είναι να μεταφερθεί κάποιος παίκτης από τους κόκκινους, στην μπλε ομάδα, το δεύτερο σενάριο είναι η επιστροφή ενός παλιού παίκτη και το τρίτο ενδεχόμενο είναι να μην πραγματοποιηθεί διαδικασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, καλεσμένος βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο μισθοφόρος που συμμετείχε στο πρώτο Survivor, μεταξύ άλλων έκανε και ένα spoiler για το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ότι στο αγώνισμα ασυλίας θα κερδίσει η μπλε ομάδα και έτσι οι κόκκινοι θα κληθούν να υποδείξουν έναν παίκτη για αποχώρηση.

Μετά τα τελευταία γεγονότα και την κόντρα του Τριαντάφυλλου με τους συμπαίκτες του, θα έχεις ως αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος που θα βρεθεί στον «τάκο». «Σήμερα θα χάσουν οι κόκκινοι και υποψήφιος θα είναι ο Τριαντάφυλλος, όμως δεν φεύγει με τίποτα ειδικά μετά από αυτό που έγινε με το φαγητό. Επίσης θα έχουμε και κάποιοι τραυματισμοί στην μπλε ομάδα, θα χτυπήσουν 2-3 φορές όχι κάτι σοβαρό. Ακόμη λένε ότι ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις