Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – Μέγκαν Μαρκλ: Τα έλεγα ότι δεν είναι καλός άνθρωπος
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – Μέγκαν Μαρκλ: Τα έλεγα ότι δεν είναι καλός άνθρωπος

Τραμπ - Μέγκαν Μαρκλ: Ο Τραμπ προχώρησε σε διαρροές χτυπώντας τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την Μέγκαν Μαρκλ. Είχε επιτεθεί επιτεθεί ξανά κατά το παρελθόν στη Δούκισσα του Σάσεξ. Αυτή τη φορά απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα είπε στην συνέντευξή της η Μέγκαν στην Οπρα Γουίνφρεϊ, καθώς, όπως αναφέρει η Daily Mail, φοβόταν μην έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν, “εχθρό” της Μαρκλ. Ωστόσο, ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, προχώρησε σε σχόλιο στο podcast του Στιβ Μπάνον, όπου και ανέφερε πως ο Τραμπ του είπε ότι θα “δημιουργούσε είδηση” εάν έκανε δημόσια τοποθέτηση, αλλά τελικά αποφάσισε πως δεν ήταν καλή ιδέα.

“Οταν του μιλούσα για το θέμα το πρωί, είπε κάτι σαν: Ναι, η Μέγκαν δεν είναι καλή. Το έλεγα και τώρα όλοι το βλέπουν”, είπε στην εκπομπή ο Μίλερ. “Στη συνέχεια μου είπε ο (πρώην) πρόεδρος: Αλλά πρέπει να αντιληφθείς πως αν πεις κάτι αρνητικό για την Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να φας άκυρο. Δες τι έπαθε ο Πιρς Μόργκαν”.

Τραμπ: Είμαι υπέρ του Πιρς Μόργκαν

Υπενθυμίζεται πως ο Μόργκαν είχε προχωρήσει σε σκληρή κριτική στην εκπομπή Good Morning Britain, οπότε και αποχώρησε από το στούντιο σε ζωντανή μετάδοση, ενώ λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή του από το κανάλι που εργαζόταν. Ο Μίλερ, που εργάστηκε με την ομάδα καμπάνιας του Τραμπ από το 2016, συνέχισε τις αποκαλύψεις: “Ο Τραμπ μου είπε ότι είναι με την πλευρά του Πιρς. Ο Πιρς είναι ο καλύτερος όλων και θέλουν να τον γειώσουν μόνο και μόνο επειδή έκανε κριτική στην Μαρκλ.”

Υπενθυμίζεται πως τόσο το 2019, όσο και το 2020 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αναφερθεί κατά της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι, όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Μπάκιγχαμ. Είχε χαρακτηρίσει ως “λυπηρό” το γεγονός, ενώ χαρακτήρισε την βασίλισσα Ελισάβετ ως “σπουδαία γυναίκα”, αναφέροντας πως ο Χάρι θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στο Παλάτι.

Λίγο καιρό αργότερα, ανακαλύπτοντας πως η Μαρκλ στήριζε τον Μπάιντεν στις εκλογές δήλωνε ανοιχτά πως “δεν είμαι φαν της Μέγκαν. Εύχομαι καλή τύχη στον Χάρι γιατί θα την χρειαστεί”. Ο διχασμός που έφερε ο Τραμπ στις ΗΠΑ την περίοδο των εκλογών, έκανε τον Χάρι να κάνει λόγο για να απορριφτεί ο “λόγος μίσους”, ενώ η Μέγκαν έκανε λόγο για τις πιο “σημαντικές εκλογές της ζωής μας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις