Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέντρο Λιοσίων – γλέντι: Ο κακός χαμός εν μέσω lockdown
ΕΛΛΑΔΑ

Κέντρο Λιοσίων – γλέντι: Ο κακός χαμός εν μέσω lockdown

Κέντρο Λιοσίων - γλέντι: Βίντεο από το κορωνογλέντι εξασφάλισε και παρουσίασε το Mega.

Κορωνογλέντι διοργανώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων, εν μέσω πανδημίας. Σε αυτό φαίνονται οι εργαζόμενοι στα πόστα τους, σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός, και οι πελάτες του νυχτερινού κέντρου να καταφτάνουν για να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και αλκοόλ. Παράλληλα μία τραγουδίστρια βρίσκεται στη σκηνή υπόσχεται να απογειώσει το κέφι. Λίγες ώρες μετά την έναρξη του πάρτι κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης μαζί με αστυνομικούς έκανε έφοδο μετά από καταγγελία. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου μιλώντας στο MEGA προσπάθησε να πείσει ότι τηρήθηκαν τα μέτρα ενώ το κέντρο λειτουργούσε παράνομα παρά το lockdown.

Δείτε ακόμη:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πάρτι ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και θα διαρκούσε έως τις 10 το βράδυ. Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του, ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στα social media. Μετά την έφοδο της αστυνομίας επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ στους θαμώνες, 3000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 5.000 ευρώ στο κατάστημα. Έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ το νυχτερινό κέντρο σφραγίστηκε.

Στο νυχτερινό κέντρο μπήκε λουκέτο με στόχο να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι που βαφτίστηκαν από τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου πριβέ γιορτές.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις