Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουφοντίνας απεργία: Η αιχμηρή ανάρτηση Φλωρίδη για τον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουφοντίνας απεργία: Η αιχμηρή ανάρτηση Φλωρίδη για τον ΣΥΡΙΖΑ

Κουφοντίνας απεργία: Μία από τις αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα ότι σταματάει την απεργία πείνας, αυτή του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη:

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα ότι σταματάει την απεργία πείνας.

Πράγματι, με δήλωσή του από την ΜΕΘ, την οποία υπογράφει η δικηγόρος του, ο τρομοκράτης βάζει τέλος στην απεργία πείνας, και ..καλεί σε διαδηλώσεις και αγώνες!

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη:

«Ο κατά συρροή δολοφόνος Κουφοντίνας, διέκοψε την απεργία πείνας, καλώντας σε συμμετοχή και κοινούς αγώνες, στις διαδηλώσεις που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί αριστεροί. Άντε με το καλό και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Κουφοντίνας απεργία: Η κρίσιμη επίσκεψη που δέχθηκε και άλλαξε τα δεδομένα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το απόγευμα της Παρασκευής στη ΜΕΘ Λαμίας τον επισκέφθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, οι οποίοι όπως λένε οι πληροφορίες μίλησαν αρκετή ώρα με τους γιατρούς και ενημερώθηκαν αναλυτικά για το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του. Ακολούθησε η ανακοίνωση των γιατρών της επιλογής του, Θ. Ζδούκου και Α. Ντουζέπη, χθες Σάββατο, στην οποία αναφερόταν αναλυτικά ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο για να φτάσουμε τελικά στο πρωί της Κυριακής και την ανακοίνωση με την οποία ο καταδικασμένος ως μέλος της 17Ν εξηγεί τους λόγους που σταματά την απεργία πείνας.

Σήμερα, το νοσοκομείο Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, κάνοντας γνωστό ότι ξεκινά η σίτιση και η θρεπτική υποστήριξή κατόπιν επιθυμίας του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ο ασθενής κ. Δημήτριος Κουφοντίνας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας σε σοβαρή κατάσταση από τις 16/02/2021 συνεπεία επιπλοκών που οφείλονται σε παρατεταμένη απεργία πείνας (από 08/01/2021). Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ συνεχίζοντας την εντατική παρακολούθηση και φροντίδα, πάντα στο πλαίσιο της ιατρικής δεοντολογίας και του σεβασμού των πεποιθήσεων και της βούλησης του ασθενούς, προχώρησε από σήμερα 14/03/2021 κατόπιν επιθυμίας του, στην σταδιακή έναρξη σίτισης και θρεπτικής υποστήριξης του ασθενούς, με στόχο την αναστροφή κατά το δυνατό εγκατεστημένων διαταραχών και αποτροπή περαιτέρω βλαβών στην υγεία του. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς παραμένει σοβαρή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις