Αθήνα

°C

Τρίτη

03

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Συντάξεις Απριλίου 2021 πληρωμή: Οι ημερομηνίες καταβολής του ποσού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Απριλίου 2021 πληρωμή: Οι ημερομηνίες καταβολής του ποσού

Συντάξεις Απριλίου 2021 πληρωμή: Αναλυτικότερα οι ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων για τις συντάξεις για κάθε ταμείο.

Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων για τον Απρίλιο “πήραν το πράσινο φως”. Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ. Επιπλέον, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις, ξεκινώντας από τις 24 Μαρτίου.

 

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Απριλίου, για κάθε Ταμείο:

  • Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Η απόφαση του e-ΕΦΚΑ

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 4ης Μαρτίου 2021, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Χέρια ηλικιωμένου

Δείτε ακόμη:

Αγορά εργασίας και κορονοϊός: Η Washington Post συγκρίνει Ελλάδα – ΗΠΑ
Στις 24 Μαρτίου ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
Αγορές με SMS στο 13032 – Για πόση ώρα θα βγαίνουμε για αγορές
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις