Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 14/3: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο – Μια αποχώρηση
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 14/3: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο – Μια αποχώρηση

Survivor spoiler σήμερα 14/3: Μπλε ή κόκκινοι οι νικητές σήμερα; Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor

Survivor spoiler σήμερα 14/3: Αγώνισμα επάθλου το βράδυ της Κυριακής για το Survivor 4 και ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για την ομάδα που παίρνει τη νίκη. Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως είναι ραγδαίες τόσο στην καλύβα της μπλε, όσο και σε εκείνη της κόκκινης ομάδας του Survivor 4. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από την Παρασκευή, ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον τραγουδιστή να μην εμφανίζεται καθόλου στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor 4. Αναμένεται να δούμε αν οι πληροφορίες θα επαληθευτούν, κάτι που θα επιβεβαιώσει ο Γιώργος Λιανός. Πάντως η εξέλιξη αυτή μάλλον ευνοεί αγωνιστικά τους μπλε, καθώς ο Πάνος Καλίδης ήταν από τους πιο αδύναμους παίκτες.

Survivor spoiler σήμερα 14/3: Απομονωμένος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για τον Τριαντάφυλλο έχουν απομονώσει τον τραγουδιστή στην παραλία της κόκκινης ομάδας του Survivor 4. Ο παίκτης φαίνεται να αισθάνεται προδομένος, ενώ όπως ο ίδιος λέει στο trailer κανείς από την ομάδα του δεν του μιλά.

Survivor spoiler σήμερα 14/3: Ποια ομάδα αποχωρεί από το Survivor 4

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού μέσου sportime, το αποψινό έπαθλο φαγητού κερδίζουν για άλλη μια φορά οι μπλε. Αν αληθεύει η διαρροή για το Survivor 4, τότε η κόκκινη ομάδα επιστρέφει σε ένα σερί ηττών σε έπαθλα φαγητού, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην παραλία.

Ωστόσο, εκείνο που έχει ίσως πιο μεγάλη σημασία είναι τα αγωνίσματα της Δευτέρας και της Τρίτης, που αφορούν στην ασυλία, όπου η κόκκινη ομάδα δείχνει να καταφέρνει να πάρει νίκες και να αποδυναμώνει, τουλάχιστον αριθμητικά τους αντιπάλους στο Survivor 4.

Survivor Spoiler! Η Μαριάνθη σε δύσκολη θέση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις