Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 14/3 σήμερα – έπαθλο: Αυτοί κερδίζουν, οριστικό!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 14/3 σήμερα – έπαθλο: Αυτοί κερδίζουν, οριστικό!

Survivor spoiler 14/3 σήμερα - έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν σήμερα στο αγώνισμα

Survivor spoiler 14/3 σήμερα – έπαθλο: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά από σήμερα Κυριακή στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Η μπλε ομάδα έχει καταφέρει να επιστρέψει δυναμικά στις νίκες αφού την προηγούμενη βδομάδα έχασε μόνο το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Παρά τους έντονους καυγάδες μεταξύ τους και τον διαχωρισμό σε δύο υποομάδες, στον στίβο μάχης γίνονται μια γροθιά και καταφέρνουν να κάνουν και μεγάλες ανατροπές.

Με μπροστάρη τον Τζέιμς Καφετζή και συμπαραστάτες τον Σάκη, τη Μαριαλένα και εσχάτως τη Χριστίνα, η μπλε ομάδα κατάφεραν να απορροφήσουν επιτυχώς τον αδύναμο κρίκο Πάνο Καλλίδη, την απουσία του Αλέξη Παππά λόγω τραυματισμού, αλλά και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Νίκου Μπάρτζη.

Survivor spoiler 14/3 σήμερα: Σε κακή κατάσταση ο Τριαντάφυλλος

Από την άλλη πλευρά, στην παραλία των κόκκινων, υπάρχει πλέον “μαύρο πρόβατο”. Ο Τριαντάφυλλος είναι ξένο σώμα στην ομάδα, με το σύνολο των παικτών να τον κατηγορεί για διπροσωπία, ψέματα και να τον έχει απομονώσει. Μάλιστα, στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στο Survivor, βλέπουμε τον Ντάφυ να κλαίει μπροστά στην κάμερα και να λέει πως δεν του μιλάει κανένας και είναι μόνος του. Εντάξει, μπορεί να έχει γίνει ό,τι έχει γίνει, αλλά δεν είναι και σωστή τέτοια συμπεριφορά προς κάποιον που ζει μακριά από την οικογένειά του, ακόμα και σε ένα παιχνίδι.

Survivor spoiler 14/3 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν

Είναι προφανές ότι στην κατάστασή του ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο που βοηθούσε πριν, ενώ και από την άλλη πλευρά ο Πάνος Καλλίδης ανακοινώνει την οικειοθελή του αποχώρηση, κάτι που θα βοηθήσει αγωνιστικά την μπλε ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί θα είναι και οι νικητές στο σημερινό αγώνισμα του Survivor. Είναι σε φόρμα οι μπλε, το μομέντουμ και η ψυχολογία είναι με το μέρος τους και αναμένεται να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη. Ενόψει και τις διπλής μάχης για την ασυλία…

Survivor: Ο Τζέιμς, η συμμετοχή στο Survivor και το επάγγελμα της… instagrammer

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στις Roomies για την εμπειρία της συμμετοχής στο Survivor. Δήλωσε ανανεωμένη, όπως κάθε φορά που φεύγει από την Ελλάδα, όπως ανέφερε. «Δεν ήταν ούτε το φαγητό, ούτε η διαμονή, θα το ξαναέκανα θα ήθελα να είμαι πιο προετοιμασμένη για να διαχειριστώ χαρακτήρες που δεν ταιριάζουν με εμένα» δήλωσε ερωτηθείσα για το Survivor.

«Ήταν αστείο, έμαθα τι έλεγαν όταν βγήκα. Έγραψαν μέχρι και για εγκυμοσύνη. Δεν γίνεται να λες ό,τι θες για κάποιον επειδή εκτίθεται» τόνισε για όσα γράφτηκαν για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Τζέιμς. «Δεν θα έκανα παρέα με τη Σοφία και τον Κώστα» ανέφερε ενώ μίλησε για το πώς επηρέασε τη ζωή της το ριάλιτι επιβίωσης. «Ζω από το instagram όμως ζήτησα από την παραγωγή του Survivor να μην δηλωθώ ως instagrammer. Έτσι δηλώθηκα όμως. Είχα ζητήσει να δηλωθώ ως φοιτήτρια ή επιχειρηματίας. Άνοιξα ένα μαγαζί με ρούχα με την κολλητή μου» αποκάλυψε ενώ δήλωσε ως νικητή του Survivor τον Τζέιμς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις