Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Κρήτη – Πάτρα: Νέα… κρούσματα, τσουχτερά πρόστιμα
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Κρήτη – Πάτρα: Νέα… κρούσματα, τσουχτερά πρόστιμα

Κορονοπάρτι Κρήτη - Πάτρα: . Το πρώτο κορονοπάρτι διοργανώθηκε στην Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το βράδυ του Σαββάτου στο Σκαλάνι.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα και τα αυστηρά lockdown κάποιοι ανεύθυνοι διοργάνωσαν κορονοπάρτι σε Κρήτη και Πάτρα. Μετά από καταγγελίες η ΕΛΑΣ έκανε έφοδο και στις τρεις περιπτώσεις, ενώ ακολούθησαν συλλήψεις και τσουχτερά πρόστιμα. Το πρώτο κορονοπάρτι διοργανώθηκε στην Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το βράδυ του Σαββάτου στο Σκαλάνι. Μάλιστα, οι… μπαλωθιές ήταν εκείνες που κινητοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε μάζωξη για έναν νεαρό που θα πήγαινε φαντάρος. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο, έγιναν δύο συλλήψεις ενώ έπεσαν «τσουχτερά» πρόστιμα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες για τα προβλεπόμενα μέτρα.

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων. Στη δεύτερη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε μάζωξη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στην Ικάρου. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Κορωνοπάρτι και στην Πάτρα

Σύμφωνα με το patrastimes, αστυνομικοί εισέβαλλαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι στην περιοχή Μιντιλόγλι της Πάτρας μετά από επώνυμες καταγγελίες. Διαπιστώθηκε ότι με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων πραγματοποιείτο καρναβαλικό κορονοπάρτι. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές στο χώρο βρέθηκαν να είναι περισσότερα από 50 άτομα, ενώ αμέσως με την είσοδο τους οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων Ο ιδιοκτήτης και φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι συνελήφθη και εκτός από πρόστιμο 3.000€ θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Δείτε ακόμη
Απίστευτες εικόνες στην Ξάνθη – Ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης για το καρναβάλι
Αμετανόητος ο υπεύθυνος του κέντρου στη Λιοσίων – “Είχαμε… θερμόμετρο”
Καταγγελία αστυνομικού: «Μας κάνουν bullying να κόβουμε παραβάσεις – Ντρέπομαι»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις