Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 12/3: Αυτοί κέρδισαν, ποιος πήρε την ασυλία
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 12/3: Αυτοί κέρδισαν, ποιος πήρε την ασυλία

MasterChef 5 ομαδική 12/3: Άλλη μια ομαδική τελείωσε στο MasterChef.

Άλλη μια ομαδική τελείωσε στο MasterChef. Μετά από μία ήττα, οι μπλε επέστρεψαν στις νίκες και οι κόκκινοι και πάλι στο blame game για μια ακόμη ήττα – την τρίτη στο MasterChef 5 – για το αποτέλεσμα της ομαδικής στο Σούνιο.

Ενώ στη σούπα, κόκκινη και μπλε ομάδα απέσπασαν την ίδια βαθμολογία, 78/100, ωστόσο οι μπλε ποδιές πήραν «κεφάλι» στην ομαδική του MasterChef 5 καθώς απέσπασαν 80 βαθμούς στο ορεκτικό. Αντίθετα, στο ίδιο πιάτο η κόκκινη ομάδα πήρε μόλις 58 βαθμούς. Η διαφορά διευρύνθηκε μεταξύ μπλε και κόκκινης ομάδας στο MasterChef 5, μετά την βαθμολογία του κυρίως πιάτου. Και παρότι οι κόκκινοι πήγαν ελαφρώς καλύτερα στο γλυκό της ομαδικής, η διαφορά δεν ήταν ικανή για να ανατρέψει τη νίκη στο MasterChef 5.

”Νομίζω πρέπει να αλλάξουμε αρχηγό”

«Το έχουμε πάρει πολύ στο χαβαλέ. Έχει καταντήσει λίγο κουραστικό. Όλοι κάνουν τα παπάκια και περιμένουν μια Μαρίνα έναν Ιωάννη κι έναν Συνοδινό να βγάλουν το φίδι από την τρύπα» είπε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η παίκτρια του MasterChef έστρεψε τα βέλη της κατά του Αντώνη λέγοντας πως κατά τη γνώμη της ήρθε η ώρα να αλλάξει ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

MasterChef 5: Η έξοδος της μπλε ομάδας και η έκπληξη του Αποστολάκη

Η «μπλε» ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε σε αυτή την ομαδική δοκιμασία. Τις προηγούμενες φορές ο Γιάννης Αποστολάκης περίμενε τους νικητές στο σπίτι, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα άλλαξαν. Ο γνωστός σεφ τους περίμενε σε ένα εστιατόριο, όπου είχαν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορoνοϊό και έτσι ήταν μόνοι τους στο μαγαζί.

Ο σεφ ζήτησε από τους παίκτες να του εξηγήσουν τι έγινε στη δοκιμασία και τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στη νίκη. Οι παίκτες δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και την επιστροφή του Κωστή στο σπίτι. Τα παιδιά πέρασαν πολύ καλά και απόλαυσαν τη συντροφιά του Γιάννη, όπως και τα πιάτα που τους προσέφερε ο σεφ του εστιατορίου.

MasterChef 5: Μαρίνα ή Διονύσιος κέρδισε την ασυλία;

Μαρίνα και Διονύσης διεκδίκησαν την ασυλία για την κόκκινη ομάδα, που έχασε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5. Οι δύο διαγωνιζόμενοι σε μια ακόμα μαγειρική δοκιμασία του MasterChef 5, έπρεπε να μαγειρέψουν έχοντας ως βασικό υλικό το σπάνιο φρούτο ντούριαν.

Το πιάτο όμως που ξεχώρισαν οι κριτές ήταν αυτό της Μαρίνας, η οποία κέρδισε και την ασυλία. Μετά και τη δοκιμασία ασυλίας Μαρίνα και Αντώνης δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους, αλλά αυτοί θα δώσουν δύο αρνητικές ψήφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις