Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γκιουλέν Ελλάδα: Έντονες αντιδράσεις από την Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Γκιουλέν Ελλάδα: Έντονες αντιδράσεις από την Τουρκία

Γκιουλέν Ελλάδα: Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει την Ελλάδα «ασφαλές καταφύγιο Γκιουλενιστών».

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η προβολή από το Mega δηλώσεων του Φετουλάχ Γκιουλέν, του «ορκισμένου εχθρού» του Ερντογάν.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει την Ελλάδα «ασφαλές καταφύγιο Γκιουλενιστών».

Ακόμα, το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτήρισε την εκπομπή του MEGA ως δημόσια προπαγάνδα της αιματηρής τρομοκρατικής οργάνωσης FETO.

Την ίδια στιγμή κι ενώ υπάρχουν νέες προκλητικές δηλώσεις από τούρκους αξιωματούχους η Αθήνα ατσαλώνει τις στρατιωτικές της συμμαχίες.

Ειδικότερα, ο Χουλουσί Ακάρ έκανε λόγο ότι η Ελλάδα συνεχίζει να παρενοχλεί την Τουρκία, ενώ ο Μεβλούτ προσπάθησε να ρίξει δίχτυα προς την Αίγυπτο.

Τα μαχητικά της Σαουδικής Αραβίας έφτασαν πριν λίγα λεπτά στην βάση της Σούδας και θα μείνουν 15 μέρες στη χώρα μας, προχωρώντας σε κοινές ασκήσεις με την πολεμική μας αεροπορία.

Δείτε ακόμη

Ο ορκισμένος εχθρός του Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλέν, στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις