Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέντρο Bella Vita Λιοσίων: Αμετανόητος ο υπεύθυνος
ΕΛΛΑΔΑ

Κέντρο Bella Vita Λιοσίων: Αμετανόητος ο υπεύθυνος

Κέντρο Bella Vita Λιοσίων: Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Αθήνα, το οποίο λειτουργούσε με ζωντανή μουσική

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Αθήνα, το οποίο λειτουργούσε με ζωντανή μουσική και δεκάδες πελάτες, εν μέσω του αυστηρού lockdown. Η «δράση» του Bella Vita σταμάτησε το βράδυ της Παρασκευής όταν κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μαζί με αστυνομικούς, έκαναν έφοδο μετά από καταγγελία. «Απεδείχθη ότι υπήρχε κανονικά τραγουδιστής στην πίστα, μπάντα και θαμώνες οι οποίοι διασκέδαζαν κανονικά σαν να μην υπάρχει πανδημία» τόνισε μιλώντας στο MEGA ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Αμετανόητος ο υπεύθυνος του νυχτερινού κέντρου

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου χαρακτήρισε το κορονογλέντι… prive, το οποίο όπως είπε στο MEGA ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και θα διαρκούσε έως τις 10 το βράδυ. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αγανακτήσει όλοι με όλο αυτό το πράγμα που γίνεται. Ήταν ένα prive party το οποίο αποφάσισε ο ιδιόκτητης του χώρου να το διοργανώσουμε για κάποιους εκλεκτούς πελάτες του μαγαζιού. Δεν είχαμε λουλούδια, ήταν μια τραγουδίστρια που θα τραγουδούσε, όχι με ορχήστρα» υποστήριξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου» είπε μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως «ο χώρος αυτός είναι 300 ατόμων και τα δέκα άτομα μέσα με μάσκες και με αποστάσεις δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να κολλήσουμε κάτι. Γιατί φορούσαμε όλοι μάσκες και τα τραπέζια μεταξύ τους είχαν μια απόσταση δέκα ή ίσως 15 μέτρα». Ερωτηθείς κάθε πότε γινόντουσαν πάρτι στο εν λόγω μαγαζί απάντησε «από τον Οκτώβρη ήταν η πρώτη βραδιά που ανοίξαμε χθες, γιατί τον Οκτώβρη μας είχαν ξανακλείσει το μαγαζί».

Τέλος, σε ερώτηση αν το έχει μετανιώσει απάντησε αρνητικά. «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα γιατί δεν πήγα σε ένα χώρο χωρίς να έχω πάρει τα μέτρα, δεν θεωρώ ότι έγινε κανένα έγκλημα. Ήταν σαν να ήμασταν σε μια στάση μετρό» τόνισε εγώ… εξήγησε πως «είχαμε θερμόμετρο και θερμομετρούσε τους καλεσμένους».

Καλέσματα μέσω διαδικτύου

Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του, ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στο Facebook. Μάλιστα, ανάρτηση ενός βίντεο που περιλάμβανε τον γνωστό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, προκάλεσε σύγχυση στο διαδίκτυο. Ο ίδιος ο τραγουδιστής απάντησε πως τα εν λόγω βίντεο είναι από εμφάνισή του στο μαγαζί τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και επιτρεπόταν η λειτουργία αυτών των καταστημάτων έως τα μεσάνυχτα.

Στο νυχτερινό κέντρο μπήκε λουκέτο, με στόχο να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι που βαφτίζονται από τους ανθρώπους του καταστήματος «prive γιορτές».

«Πράξη κοινωνικής ανευθυνότητας»

Ακραία πράξη κοινωνικής ανευθυνότητας εν μέσω πανδημίας χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωτοφανές περιστατικό. «Με 2.500 κρούσματα την ημέρα τα 1300 στην Αττική να κάνουν κανονικά νυχτερινή διασκέδαση που είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα από όλα, διότι στο κέντρο διασκέδασης χορεύεις τραγουδάει ο άλλος, μεταδίδεται η ανάσα με μεγάλη ταχύτητα ένας να είναι άρρωστος θα τους κολλήσει όλους» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Το βίντεο με τον Αδαμαντίδη

Σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία του κ. Αδαμαντίδη τα εν λόγω βίντεο είναι από εμφάνιση του τραγουδιστή στο μαγαζί στις 16 Οκτωβρίου του 2020, σε πρόγραμμα που ξεκινούσε στις 19:00 και ολοκληρωνόταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για την περίοδο που τα νυχτερινά κέντρα επιτρεπόταν να λειτουργούν ως τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις