Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λάρισα – Ολυμπιακός: Με ροτέισον στο Αλκαζάρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λάρισα – Ολυμπιακός: Με ροτέισον στο Αλκαζάρ

Λάρισα - Ολυμπιακός: Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δίνει αύριο ο Ολυμπιακός.

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δίνει αύριο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ την τοπική ΑΕΛ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πέντρο Μαρτίνς σκοπεύει να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Πειραιώτες στη Λάρισα, αφού ακολουθεί η ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Europa League και επιθυμεί να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες του.

Θέση στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» διεκδικούν οι Τιάγο Σίλβα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Θανάσης Ανδρούτσος, Χοσέ Χολέμπας και Αχμέντ Χασάν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Ζοσέ Σα που δεν διανύει το καλύτερο φεγγάρι όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα. Η αποστολή αναμένεται να ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Λάρισα, αφού θα πάει στη Νέα Αγχίαλο και από εκεί οδικώς στη θεσσαλική πόλη.

Ολυμπιακός

Νικολακόπουλος: «Κίτρινος πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει πλέι οφ»

Ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει στο μυαλό του Πέντρο Μαρτίνς ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέδειξε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως αν πάρουν κίτρινη κάρτα στη Λάρισα ο Καμαρά και ο Μπα φτάνουν τις επτά και χάνουν τα δύο ματς των πλέι οφ, ενώ αν «κιτρινιστούν» οι Εμβιλά, Μπρούμα και Ρεάμπτσιουκ χάνουν το πρώτο ματς των αγώνων κατάταξης.

Οπότε είναι μία παράμετρος αυτή που έχουν στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός, η οποία μπορεί να παίξει ρόλο στις επιλογές του για τον αγώνα με την ΑΕΛ, σε συνδυασμό από την κούραση από την Άρσεναλ και τη ρεβάνς στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις