Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες Έλλη Τρίγγου: Η ηθοποιός σε videoclip τραγουδιού για τη Eurovision το 2019
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Έλλη Τρίγγου: Η ηθοποιός σε videoclip τραγουδιού για τη Eurovision το 2019

Άγριες Μέλισσες Έλλη Τρίγγου: Η ηθοποιός της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες χόρευε το 2019 σε videoclip τραγουδιού για τη Eurovision.

Την Έλλη Τρίγγου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παρακολουθούμε από Δευτέρα ως Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. Η ηθοποιός υποδύεται την “Ασημίνα” και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της. Η Έλλη Τρίγγου πριν πάρει μέρος στις “Άγριες Μέλισσες” και γίνει πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, συμμετείχε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Μάλιστα, η ίδια είχε πάρει μέρος και σ’ ένα video clip. Με αφορμή τη φετινή συμμετοχή μας στη Eurovision, θυμηθήκαμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision το 2019 με την Κατερίνα Ντούσκα.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν, στο videoclip συμμετείχε και η Ελλη Τρίγγου, η «Ασημίνα» από τις «Αγριες Μέλισσες». Συγκεκριμένα, η Έλλη Τρίγγου συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού “Βetter Love”, με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Κατερίνα Ντούσκα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2019 στο Ισραήλ. Η ηθοποιός άλλοτε φαίνεται να κρατά μια μπάλα και άλλοτε ένα σπαθί, περπατώντας σαν στρατιωτάκι ή σαν κούκλα. Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, η Έλλη Τρίγγου ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την Κατερίνα Ντούσκα στο video clip.

Έλλη Τρίγγου

Λίγα λόγια για την Έλλη Τρίγγου

Η Έλλη Τρίγγου γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα, άλλα έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βύρωνα. Για δύο χρόνια έζησε και στην Πάτρα με τον πατέρα της, Κώστα, συγκεκριμένα στο Καστρίτσι. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν δύο χρονών. Έχει δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της, τον Ηλία (γενν. 2010) και την Μαντώ (γενν. 2011). Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2013 απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα το 2016. Όταν τελείωσε το πρώτο έτος της σχολής (2014), έπαιξε στην ταινία μεγάλου μήκους, το “Suntan” σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και σενάριο Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και Σύλλα Τζουμέρκα. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αντίπαρο το καλοκαίρι που τελείωσε το πρώτο έτος στη σχολή και κράτησαν 45 μέρες. Έμειναν στον camping του νησιού, όλη η παραγωγή και το συνεργείο.

Για την ταινία αυτή πέρασε από Casting, κάνοντας πολλά δοκιμαστικά. Η ταινία προβλήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2016 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρότερνταμ, αποσπώντας καλές κριτικές, ειδικότερα από το Variety, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε στις 31 Μαρτίου του 2016. Έπειτα πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους 37 μέρες όπου διακρίθηκε για την εξαιρετική ερμηνεία της στον ρόλο της εγκύου Μαρίας. Για την ερμηνεία της στην ταινία αυτή απέσπασε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Το 2019 έπαιξε έναν από τους δυο κεντρικούς ρόλους στην σειρά «Motorway 65» της Εύης Καλογηροπούλου, η οποία έφτασε μέχρι το διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ Καννών.

Έλλη Τρίγγου

Τηλεόραση

Το 2018 η Έλλη Τρίγγου συμμετείχε σε τρία επεισόδιο του τρίτου κύκλου της βρετανικής σειράς “The Durrells” υποδύοντας την “Daphne Likourgou”. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στη σειρά “Just Push Abuba” έχοντας τον ρόλο της Lucia. Πρόκειται για μια διαδικτυακής κωμικής σειράς του καναλιού ZDF στη Γερμανία. Το 2019 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Έχοντας τον ρόλο της «Ασημίνας Σταμίρη» η Έλλη γίνεται ευρέως γνωστή στο κοινό. Τη σειρά σκηνοθετούν οι: Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης, ενώ το σενάριο υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Η σειρά συνεχίζεται ακόμη.

Eurovision 2019: Better Love

https://www.youtube.com/watch?v=ulQoRPcQVDc&t=14s

Δείτε ακόμη:

Πρωταγωνιστές των ταινιών Harry Potter εξομολογούνται τον “εφιάλτη” που έζησαν
Η Τζένιφερ Λόπεζ μας δείχνει νέα τεχνική βαφής για φυσικά λαμπερά μαλλιά
Eurovision 2021: Η ΕΡΤ παρουσίασε το «Last Dance» της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις