Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σοκολατένιο ποπ κορν – συνταγή: Πώς να φτιάξετε το πιο λαχταριστό σνακ σε 5 λεπτά
PLUS

Σοκολατένιο ποπ κορν – συνταγή: Πώς να φτιάξετε το πιο λαχταριστό σνακ σε 5 λεπτά

Σοκολατένιο ποπ κορν - συνταγή: Μια συνταγή που είναι ό,τι πρέπει για την καραντίνα και θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Μιας και η καραντίνα συνεχίζεται το να φτιάξετε νόστιμα σνακ θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μία ευχάριστη ασχολία. Το ποπ κορν το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, πόσο μάλλον όταν η συνταγή είναι σοκολατένια. Μετατρέψτε το μαγείρεμα σε παιχνίδι και εκτονώστε την κούραση της ημέρας με αυτή την απόλαυση. Διαλέξτε μια ταινία, φορέστε αν θέλετε και τις αποκριάτικες στολές σας και φτιάξτε το σοκολατένιο ποπ κορν για να γιορτάσετε τις τελευταίες ημέρες της Αποκριάς. Το καλαμπόκι είναι ένα λαχανικό, που περιέχει πληθώρα πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, όπως είναι η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C, ο φώσφορος και το μαγνήσιο. Είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, ενώ είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και λιπαρά. Σίγουρα τα παιδιά το ξέρουν και το απολαμβάνουν με βούτυρο, όμως αν δοκιμάσουν και τη σοκολατένια εκδοχή του, σίγουρα θα τη λατρέψουν εξίσου.

Συνταγή για ποπ κορν με κακάο

Υλικά:

ηλιέλαιο
καλαμπόκι
βούτυρο
κακάο
ζάχαρη άχνη

Η εκτέλεση δεν θέλει κόπο τα πετάτε όλα μαζί και αμέσως είναι έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά. Τα τοποθετείτε σε ένα μπολ και είναι έτοιμα για φάγωμα, μαζί με τους αγαπημένους σας ή και μόνοι σας σαν σνακ. Είναι ιδανικό γλύκισμα για ταινίες, ανάγνωση βιβλίων ή και παράλληλα όταν χαζεύετε το κινητό σας.

Δείτε στο βίντεο με τα πολύτιμα tips:

Δείτε ακόμη:

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σχέση
Εύκολη συνταγή για Χαλβά την Καθαρά Δευτέρα με μόνο 5 υλικά
«All you want is Greece» – Αυτό το καλοκαίρι, όλοι λένε “Ελλάδα”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις