Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 Ανθή Σαλγκούδη: «Εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ»
LIFESTYLE

Survivor 4 Ανθή Σαλγκούδη: «Εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ»

Survivor 4 Ανθή Σαλγκούδη: Η πρώην παίκτρια του Survivor Ανθή Σαλγκούδη, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με ευχάριστη διάθεση.

Η Ανθή Σαλαγκούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με σατιρικό τρόπο φορώντας ένα παλτό για να “κάνει πλάκα” σχετικά με τις επιδόσεις της όσο ήταν στο Survivor. «Δεν ήταν πολλοί (οι πόντοι), ήταν 4, 5;» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Νίκο Μουτσινά για την επίδοσή της όσο διάστημα έμεινε στο Survivor 4. «Εγώ νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Όχι;» είπε ξανά με αρκετή δόση σαρκασμού η παρουσιάστρια.» «Ξέρω ότι με συμπαθείς πάρα πολύ και κάπως θέλεις να το δικαιολογήσεις. Νομίζω ότι εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Και πριν το Survivor δεν είχαμε συναντηθεί» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, μη θέλοντας να βρει δικαιολογία για τις επιδόσεις της στο Survivor 4.

«Δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου» παραδέχτηκε επίσης η Ανθή Σαλαγκούδη στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά, για ποιο λόγο επέλεξε να μπει στο Survivor 4. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας είχε υποστηρίξει πως την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο την πήρε η Ανθή Σαλαγκούδη έπειτα από δική του παρότρυνση. Σε κάθε περίπτωση, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης υποστήριξε πως δεν της ήταν αδιάφορο αν θα κερδίσει στα αγωνίσματα. «Με αφορούσε πάρα πολύ, αλλά επειδή εκεί τα πράγματα ήταν λίγο άσχημα. Πείνα, κακουχίες, δεν περνούσαμε πολύ καλά» είπε.

Survivor 4 Ανθή Σαλγκούδη: «Έκανα ένα βήμα πίσω γενικότερα»

«Επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια, γενικά ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Έκανα ένα βήμα πίσω γενικότερα» είπε για τον τρόπο που έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο του Survivor 4. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει κάτω και ρώτησε την Ανθή Σαλαγκούδη αν ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 σημείωσε πως δεν γνωρίζει κάτι, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε ακόμη:

Η “σπόντα” του Ατζούν για τη Μαριαλένα και τον Σάκη
MasterChef 5: Έξαλλη η Μαργαρίτα έβαλε τις φωνές στον Παναγιώτη
MasterChef 5: Απόψε η πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις