Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη Ίνσταγκραμ: Η φωτο από το εξωτικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη Ίνσταγκραμ: Η φωτο από το εξωτικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη

Ελένη Μενεγάκη Ίνσταγκραμ: Λόγω του lockdown, τα ταξίδια δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα η πρώτη χρονιά αποχής της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση δεν κυλά όπως θα ήθελε.

Μετά το ταξίδι στο Μεξικό, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ένα άλλο εξωτικό ταξίδι της… Στην Ζανζιβάρη. Πριν λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη, που ετοιμάζεται για το νέο της σπίτι, πόσταρε φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μεξικό ένα χρόνο αφότου έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, την μικρή Μαρίνα. Οπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη λίγο αργότερα το ταξίδι στο Μεξικό ήταν το ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της, με καθυστέρηση ενός χρόνου λόγω εγκυμοσύνης.

Τώρα η Ελένη Μενεγάκη αναπολώντας… παλαιότερες εποχές που ο καθένας μπορούσε να ταξιδέψει ελεύθερα, θυμήθηκε ένα άλλο ταξίδι της, στην Ζανζιβάρη, περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική. Και πόσταρε μια όμορφη φωτό από εκεί…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στο Μεξικό

Λόγω του lockdown, τα ταξίδια δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα η πρώτη χρονιά αποχής της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση δεν κυλά όπως θα ήθελε. Ωστόσο, δεν χάνει το κέφι της, ανοίγει το φωτογραφικό της άλμπουμ και ανακαλύπτει φωτογραφίες από τα παλιά. Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της το 2016 στο Μεξικό.

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο σπίτι

Σε μία νέα επένδυση έχουν προχωρήσει εδώ και λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος οι οποίοι μάλιστα εθεάθησαν ένα πρωινό να επιβλέπουν τις εργασίες ολοκλήρωσης του νέου τους σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip, που αναρτά και φωτογραφίες, πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα σε μία ήσυχη γειτονιά στην Κηφισιά. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της εδώ και καιρό ήθελαν να επενδύσουν σε ακίνητο και τελικά πρόσφατα, μετά από επισταμένη έρευνα αγοράς βρήκαν αυτό που αναζητούσαν. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων με όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου δύο με τρεις μήνες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα πρωινό την Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της να βρίσκονται στην οικοδομή και να επιβλέπουν τις εργασίες που γίνονται για την ολοκλήρωση του διαμερίσματος που έχει για κυρίαρχα στοιχεία το μάρμαρο και την πέτρα ενώ το design του είναι πολύ μοντέρνο. Η παρουσιάστρια μίλησε για αρκετή ώρα με τους υπεύθυνους της οικοδομής παρουσία πάντα του Ματέο Παντζόπουλου και μάλιστα περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του σπιτιού για να σιγουρευτούν πως όλα πάνε καλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις