Καθαρά Δευτέρα μετακινήσεις: Τι ισχύει, ποιες επιτρέπονται

ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά Δευτέρα μετακινήσεις: Τι ισχύει, ποιες επιτρέπονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καθαρά Δευτέρα μετακινήσεις: Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και το τι θα ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας για την Καθαρά Δευτέρα.

12.03.2021 | 18:51

Διευκρινίσεις για την Καθαρά Δευτέρα και τα μέτρα που θα ισχύουν εκείνη την ημέρα έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Όπως εξήγησε οι περιορισμοί θα είναι ίδιοι με αυτούς που εφαρμόζονται ήδη, δηλαδή, δεν επιτρέπονται οι υπερ-τοπικές μετακινήσεις και έτσι το πέταγμα του χαρταετού θα μπορεί να γίνει μόνο σε κοντινές αποστάσεις από τα σπίτια.

Οι μετακινήσεις με τους κωδικούς 2 και 3 στο 13033 θα γίνονται εντός του δήμου διαμονής ή εντός 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας, ενώ ο κωδικός 6 αφορά μόνο έξοδο από το σπίτι με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Κανονικά θα ισχύει και η απαγόρευση κυκλοφορίας, από τις εννέα το βράδυ έως τις πέντε το πρωί.

Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Η πρόβλεψη Αρναούτογλου

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι αποφασίσουν, και παρά τα σκληρά μέτρα που είναι σε εφαρμογή σε όλη τη χώρα για τον περιορισμό της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, να πετάξουν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook συστήνει σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Δείτε τι αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος στην ανάρτησή του, και δείτε τον σχετικό χάρτη.

Exit mobile version