Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 5χρονη Σέρρες: ”Έχασα το κορίτσι μου” – Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας
ΕΛΛΑΔΑ

5χρονη Σέρρες: ”Έχασα το κορίτσι μου” – Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας

5χρονη Σέρρες: "Παγωμένη" η τοπική κοινωνία στις Σέρρες από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με αποτέλεσμα να βρεθεί κρεμασμένη σε ένα σκοινί.

Το άτυχο κοριτσάκι ζούσε με την οικογένειά της στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ. Η μητέρα της 5χρονης μίλησε στο κανάλι “Δίκτυο” για τον τραγικό χαμό της κόρης της αναφέροντας πως έπαιζε έξω από την πόρτα, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια με μια αυτοσχέδια κούνια, παιχνίδι το οποίο αποδείχτηκε μοιραίο καθώς το κοριτσάκι μπλέχτηκε στο σκοινί και κρεμάστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Το παιδί μόλις 4,5 ετών, διακομίστηκε νεκρό στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το κοριτσάκι μετέφεραν οι γονείς του, χωρίς να είσαι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς πέθανε. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέτασε το παιδί και διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ το υπέβαλαν και σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

”Έχασα το κορίτσι μου”

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του παιδιού Παναγιώτα Ραΐφογλου, μίλησε για τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με το άψυχο σώμα του παιδιού της. Όπως ισχυρίζεται η ίδια, αναζήτησε την κόρη της η οποία έπαιζε έξω στην αυλή. Παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της η 5χρονη δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμα της.

Λίγη ώρα μετά βγήκε και η ίδια στην αυλή του σπιτιού και είδε την 5χρονη κρεμασμένη από ένα σκοινί. Όπως υποστηρίζει η Παναγιώτα Ραΐφογλου το μικρό κορίτσι πήρε στα χέρια της η γιαγιά της η οποία προσπάθησε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως μετά, όπως αναφέρει, μετέφερε την άτυχη 5χρονη στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών εκεί όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Δείτε ακόμη:

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις δύο 15χρονες – Τις μέθυσαν και τις βίασαν
Για πολύ χειρότερα προειδοποιεί ο Σκουτέλης – “Ανάσα” για Κούλουμα και… ξανά παράταση
Θα τον… πετάξουμε τελικά τον χαρταετό – Με sms, μάσκες και αποστάσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις