Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σα Ολυμπιακός: «Αυτήν τη στιγμή είναι για τον πάγκο ή την εξέδρα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σα Ολυμπιακός: «Αυτήν τη στιγμή είναι για τον πάγκο ή την εξέδρα»

Σα Ολυμπιακός: Την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ προσέγγισε από τη δική του οπτική γωνία ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ προσέγγισε από τη δική του οπτική γωνία ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στη διαιτησία του Γερμανού, Ντάνιελ Ζίμπερτ, την οποία χαρακτήρισε εχθρική, στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και στην απόδοση του Ζοσέ Σα. Τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος δέχθηκε πάλι εύκολα γκολ, ενώ εξέφρασε την άποψη «Ήρθε η ώρα να πάει στον πάγκο ή την εξέδρα».

Μήνυμα Παπασταθόπουλου για τη ρεβάνς

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Φάληρο με 3-1 από την Άρσεναλ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πράγματα έτσι δυσκολεύουν για την ρεβάνς και οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βάλουν το 100% του καλύτερου εαυτού τους για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα που έφερε ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Europa League, στο «Γ. Kαραϊσκάκης», εξέφρασε δημόσια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Πάντως, ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» και πρώην παίκτης των «κανονιέρηδων» έδωσε… ελπίδες στους Πειραιώτες, για την συνέχεια και σημείωσε πως στην ρεβάνς θα παλέψουν και θα δείξουν την πραγματική τους ποιότητα. «Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Ας παλέψουμε στον δεύτερο αγώνα και ας δείξουμε την πραγματική μας ποιότητα» έγραψε ο Παπασταθόπουλος, στους λογαριασμούς του στα social media.

https://twitter.com/SokratisPapa5/status/1370322741765795846

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις