Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός Άρσεναλ: Μήνυμα Παπασταθόπουλου για τη ρεβάνς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Μήνυμα Παπασταθόπουλου για τη ρεβάνς

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Φάληρο με 3-1 από την Άρσεναλ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Φάληρο με 3-1 από την Άρσεναλ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πράγματα έτσι δυσκολεύουν για την ρεβάνς και οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βάλουν το 100% του καλύτερου εαυτού τους για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα που έφερε ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Europa League, στο «Γ. Kαραϊσκάκης», εξέφρασε δημόσια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Πάντως, ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» και πρώην παίκτης των «κανονιέρηδων» έδωσε… ελπίδες στους Πειραιώτες, για την συνέχεια και σημείωσε πως στην ρεβάνς θα παλέψουν και θα δείξουν την πραγματική τους ποιότητα. «Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Ας παλέψουμε στον δεύτερο αγώνα και ας δείξουμε την πραγματική μας ποιότητα» έγραψε ο Παπασταθόπουλος, στους λογαριασμούς του στα social media.

https://twitter.com/SokratisPapa5/status/1370322741765795846

Κίον: «Επιπόλαιος αμυντικά ο Ολυμπιακός, το γκολ του Γκάμπριελ άλλαξε όλο το ματς»

Ο Μάρτιν Κίον, ο οποίος κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Κύπελλο Κυπελλούχων εκτελεί χρέη σχολιαστή για το τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport. Ο άλλοτε διεθνής με την Αγγλία, έκανε ειδική μνεία στον Γκάμπριελ για το γκολ που πέτυχε κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Γκάμπριελ είναι ο κατάλληλος κεντρικός αμυντικός. Η δύναμη του, το τελείωμα, είναι ο παίκτης που πρέπει να έχει η Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός ήταν κάπως επιπόλαιος αμυντικά, αλλά στη φάση του δεύτερου γκολ, ο Γκάμπριελ έκανε ένα εκπληκτικό άλμα. Έπιασε μια πολύ δυνατή κεφαλιά. Αυτό το γκολ άλλαξε όλο το ματς». Ο Κίον αναφέρθηκε και στο γκολ του Όντεγκααρντ με το οποίο η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ.

«Αυτό το γκολ θα τον ανεβάσει. Του έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Έλεγε πως φοβάται να κάνει λάθη. Είναι λάθος νοοτροπία αυτή. Θα πρέπει να παίζεις ελεύθερα. Να έχει ελευθερία το μυαλό σου. Ο Βενγκέρ συνήθιζε να μας λέει: ‘απλά χαλαρώστε και παίξτε».

Άρσεναλ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις