Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ βαφή μαλλιών: Η νέα τεχνική που χρησιμοποιεί για λαμπερό αποτέλεσμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ βαφή μαλλιών: Η νέα τεχνική που χρησιμοποιεί για λαμπερό αποτέλεσμα

Τζένιφερ Λόπεζ βαφή μαλλιών: Το μυστικό για όμορφα μαλλιά, καλοχτενισμένα και πάντα καθαρά βρίσκεται στις συνήθειες της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ως γνωστή λέαινα που είναι, δεν θα μπορούσε να μην προσέχει την κόμη της και ενώ μοιράζεται στο Instagram στιγμές της που λούζεται, πάντα προσέχει να έχει όμορφα και λαμπερά μαλλιά στις εμφανίσεις της. Μάλιστα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για την τραγουδίστρια και πάντα φροντίζει να τα εμπλουτίζει με πολλές τρέσες για έξτρα όγκο. Την έχουμε δει με καστανό σκούρο μαλλί στα πρώτα της βήματα, μετά με πιο ανοιχτό καστανό, με ανταύγειες αλλά και με μπαλαγιάζ. Επιλέγει πάντα κομψά χτενίσματα που συνδυάζει με το μακιγιάζ και τα ρούχα της. Η Τζένιφερ Λόπεζ μας δείχνει μία νέα τεχνική βαφής μαλλιών, είναι η αγαπημένη της και έρχεται να αντικαταστήσει το μπαλαγιάζ.

Η φυσική όψη, το ανεπαίσθητο μακιγιάζ και το μίνιμαλ styling κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς και η στροφή στο natural beauty αποτελεί την τάση που ήρθε για να μείνει. Κάθε σεζόν τα trends της εποχής προσαρμόζονται στο παραπάνω δεδομένο, προτείνοντας τεχνικές και προϊόντα που δεν καμουφλάρουν, αλλά τονίζουν την ομορφιά κάθε προσώπου. Έτσι και τα μαλλιά δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Παρ. όλα αυτά οι τεχνικές βαφής είναι μια νέα τάση που έρχονται για να εμπλουτίσουν τις επιλογές σας. Εμπνευστής της είναι ο celebrity hairstylist Κρις Άπλτον, ο οποίος χτενίζει και φροντίζει τα μαλλιά διάσημων κυριών του παγκόσμιου στερεώματος, όπως την Τζένιφερ Λόπεζ και την Κιμ Καρντάσιαν.

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ βαφή μαλλιών: Νέα μέθοδος μπαλεγιάζ

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram την καινούργια του τεχνική, την οποία ο ίδιος ονομάζει mousy hair. Το όνομά της στα αγγλικά σημαίνει «ντροπαλός» και παραπέμπει στο διακριτικό ξάνοιγμα που προσφέρει, το οποίο είναι απόλυτα soft και έρχεται να αντικαταστήσει το λατρεμένο για πολλούς μπαλεγιάζ. Η μέθοδος είναι παρόμοια, αλλά η διαφορά είναι ότι στη νέα μέθοδο βαφής, το αποτέλεσμα είναι ανεπαίσθητο, σαν να έχει βάλει το χέρι του ο colorist.

Τζένιφερ Λόπεζ

Δείτε ακόμη:

Η αστεία φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ στην μπανιέρα της
Βασίλης Λογοθετίδης: Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ την Ίλια Λιβυκού
Πέμπτο… στεφάνι για τον Νίκολας Κέιτζ – 26 ετών η αγαπημένη του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις