Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 11/3: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 11/3: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 11/3: Η τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ "8 Λέξεις", έχει κερδίσει το κοινό με τις εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Στις “8 Λέξεις“, όλα είναι εφικτά και όλα ανατρέπονται, απόδειξη όλων αυτών είναι τα επεισόδια που καθηλώνουν το κοινό με τις αναπάντεχες εξελίξεις τους. Στο χθεσινό επεισόδιο 10/3 είδαμε τον Σίμος με τη Σμαράγδα να αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τον γάμο τους και να παντρευτούν σε μια εβδομάδα. Ο Άκης καλεί τον Αιμίλιο στο γραφείο του γιατί ετοιμάζει ένα σχέδιο και χρειάζεται το δελτίο ειδήσεων του καναλιού για να το φέρει σε πέρας. Ο Φρίξος μετανιώνει που απέσυρε την πρόταση γάμου και τώρα δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος αναθεωρεί για την Αλκμήνη και δείχνει να θέλει σαν τρελός την Ιφιγένεια.

Ο Άκης βάζει τον Δημήτρη να ψάξει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για τη θέση του διευθυντή του ομίλου. Η Βικτώρια δείχνει να έχει ισχυρή άποψη για την ανατροφή του Άγγελου και γίνεται έξαλλη όταν η Εύα παρεμβαίνει σ’ αυτή. Ο Οδυσσέας ολοκληρώνει τη θεραπεία για τα μάτια του και μαζί με Έρση και Μάρκο κλείνουν εισιτήριο για να γυρίσουν Ελλάδα. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για τον Σπύρο με την οδοντίατρο και γίνεται έξαλλος. Η Γεωργία βρίσκει τον Έκτορα και του εξομολογείται την αλήθεια για το ίδρυμα. Ο Άκης ρωτάει ευθέως την Αποστολία αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της.

8 Λέξεις σήμερα 11/3: Τι θα γίνει σήμερα

Οι ανατροπές στην τηλεοπτική σειρά 8 λέξεις συνεχίζονται και με το παραπάνω. Μάλιστα στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Μαρτίου, ο Άκης πιέζει την Αποστολία με σκοπό να μάθει αν έχει κάποιο ειδύλλιο στη ζωή της, αλλά εκείνη αρνείται να το συζητήσει. Η Γεωργία εξομολογείται στον Έκτορα ότι όντως έχει κάνει κατάχρηση χρήματος, αλλά δεν τολμάει να του πει από ποιους εκβιάζεται. Ο Σπύρος εξομολογείται τον έρωτά του στην Ιφιγένεια κι εκείνη γυρίζει άρον άρον στην Κέρκυρα, αλλά με διαφορετικά μυαλά.

Η Αποστολία βλέπει την αγγελία γάμου του Σίμου και της Σμαράγδας, αλλά δεν το αποκαλύπτει στον Άκη. Η Ναυσικά εκμυστηρεύεται τα προβλήματά της στον Δημοσθένη κι οι δύο τους έρχονται και πάλι κοντά. Η Γεωργία, πιεσμένη από τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να κάνει μια απερίσκεπτη ενέργεια, αλλά ο Έκτορας την προλαβαίνει. Ο Οδυσσέας κι η Έρση γυρνάνε στην Αθήνα και κάνουν έκπληξη στη Ναυσικά, αλλά μπαίνοντας στο σπίτι, δεν την βρίσκουν μόνη.

8 Λέξεις σήμερα 11/3: Trailer

Δείτε ακόμη:

Netflix και lockdown: 4+1 σειρές που δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους
Βασίλης Λογοθετίδης: Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ την Ίλια Λιβυκού
Θα σε κάνω βασίλισσα: Μια αξέχαστη ελληνική ταινία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις