Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν: Ο Σκουρλέτης και το βίντεο που τον “καίει”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν: Ο Σκουρλέτης και το βίντεο που τον “καίει”

Τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν: Ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι δήλωσε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η διχαστική φράση

Στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης που διεξάγεται με αφορμή τις εκδηλώσεις βίας και με την κυβέρνηση να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποδαυλίζει τις διαδηλώσεις, ο Αλέξης Τσίπρας αντέστρεψε το επιχείρημα και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι διχάζει. Και ενώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσε στις διαδηλώσεις στη Νέα Σμύρνη, όπου σημειώθηκαν έκτροπα και δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού, ο Αλέξης Τσίπρας, με τηλεοπτική δήλωση, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «επενδύει στον διχασμό». Η απάντηση ήρθε από την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη η οποία δήλωσε: «Όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το ”ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο».

Ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι δήλωσε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η διχαστική φράση «Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». «Δεν θα βρείτε ούτε μια ανακοίνωση που να υπάρχει αυτό το σύνθημα. Να μην επικαλούμαστε την προπαγάνδα των τότε μνημονιακών ημερών και δυνάμεων, ετεροχρονισμένα κιόλας», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Δείτε το βίντεο

Η «Ομάδα Αλήθειας» βρήκε ότι την διχαστική έκφραση -που θυμίζει πολύ σκοτεινές, εμφυλιοπολεμικές εποχές-, την έκανε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, σε ομιλία του στο Κερατσίνι, το 2015, λέγοντας επακριβώς «στις 20 Σεπτέμβρη τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν».

Δείτε ακόμη
Άρθρο “ποταμός” του Αλιβιζάτου για ΣΥΡΙΖΑ – «Ουσιαστική συμπόρευση με τον Κουφοντίνα»
Τραγική ανάρτηση υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Το σκίτσο με τον Μητσοτάκη στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις