Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κλέων Γρηγοριάδης – Κουφοντίνας: «Είναι πλέον βαρυποινίτης και όχι τρομοκράτης»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλέων Γρηγοριάδης – Κουφοντίνας: «Είναι πλέον βαρυποινίτης και όχι τρομοκράτης»

Κλέων Γρηγοριάδης - Κουφοντίνας: Τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, έστρεψε ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης.

Τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, έστρεψε ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος «δείχνει» τον πρωθυπουργό ως υπεύθυνο για τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, ενώ όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα δήλωσε πως «είναι βαρυποινίτης αλλά όχι τρομοκράτης. Είναι πρώην τρομοκράτης…».

«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της απόφασης του πρωθυπουργού να εργαλειοποιήσει με απαράδεκτο τρόπο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη. Πρώην τρομοκράτη ναι, αμετανόητου αλλά σε τρεις μήνες κατοχυρώνει δικαίωμα να διεκδικήσει του έξοδό του. Είναι πια βαρυποινίτης φυλακισμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του είπε «κ. Μητσοτάκη είστε προσωπικά υπεύθυνος για τον τραυματισμό όλων των διαδηλωτών όπως και του αστυνομικού» και στην συνέχεια υποστήριξε ότι η ομάδα «Δράση» της ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί «ασκέρι παρακρατικών φασιστοειδών του κοινού ποινικού δικαίου και χούλιγκαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις