Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ) δίπλωμα: Απίστευτη ομολογία για τη μητέρα του στη… Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ) δίπλωμα: Απίστευτη ομολογία για τη μητέρα του στη… Βουλή

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ) δίπλωμα: Η οικογενειακή κομπίνα του κ. Γιαννούλη, που προκάλεσε "πάρτι" στο Twitter, αφορά στο δίπλωμα της μητέρας του

Με απόλυτη άνεση, λες και απευθύνεται στους θαμώνες καφενείου που πιθανόν να μην δώσουν και σημασία, ο δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης ομολόγησε στο… Ελληνικό Κοινοβούλιο πως παρανόμησε, με τις “ευλογίες” μάλιστα της μαμάς του. Ο πάλαι ποτέ δημοσιογράφος, που έμεινε στην ιστορία μετά την “απαίτησή” του να μην τρώνε οι πολίτες χοιρινό και να μην καταναλώνουν αλκοόλ σε κέντρα διαμονής προσφύγων και μεταναστών γιατί προσβάλλουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα, δεν είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται με παρρησία ότι αδιαφορεί για τους νόμους. Η οικογενειακή κομπίνα του κ. Γιαννούλη, που προκάλεσε “πάρτι” στο Twitter, αφορά στο δίπλωμα της μητέρας του, η οποία δεν έχει πιάσει τιμόνι… ποτέ.

Όπως είπε ο κ. Γιαννούλης δίνοντας το “καλό παράδειγμα”, «το δίπλωμά της είχε βγει για να της φορτώνουμε τους πόντους από το παλαιότερο σύστημα, το point system. Κόντεψε να χάσει το δίπλωμά της από τους δικούς μας πόντους παρότι δεν ποτέ δεν χρησιμοποίησε το ΙΧ» είπε στους έκπληκτους παρισταμένους βουλευτές. «Μην τα μαρτυράτε» παρατήρησε ένας εξ αυτών. «Έχει διαγραφεί το αδίκημα» απάντησε ο κ. Γιαννούλης, με τους υπόλοιπους να συνεχίζουν να μην πιστεύουν στα αυτιά τους. Μάλλον “παραγραφεί” θα εννοούσε.

Χρήστος Γιαννούλης: Τέρμα γκάζι

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται συχνά στα πάνελ και πάντα εριστικός, σόκαρε τους τηλεθεατές του Mega όταν – κατά τη διάρκεια της σαρωτικής κακοκαιρίας ‘Μήδεια’ – προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα-αποκάλυψη. πως μας πληροφόρησε, την ώρα που βρισκόταν σε ισχύ η απαγόρευση της διέλευσης στην Εθνική Οδό εκείνος έκανε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη (!) σε αρκετά καλό χρόνο, συγκεκριμένα 285 min για να διασχίσει 503 km!

Μάλιστα, όταν του ετέθη ζήτημα περί παράνομης ενέργειας και μάλιστα από έναν εκπρόσωπο του ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και προσωπικής του ασφάλειας, επιχειρηματολόγησε λέγοντας πως δεν τον σταμάτησε κανείς, θέλοντας έτσι να υπογραμμίσει την απουσία οργάνωσης των αρμόδιων υπηρεσιών. Σαν να μην έφθανε αυτό, είπε επίσης ότι η απαγόρευση ίσχυε από το ύψος της Λαμίας και μετά, λες και για να πας από την Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσας, ταξιδεύεις μέσω Καλαμάτας.

Viral: Ο Γιαννούλης λέει ταυτόχρονα ότι δεν αναγνωρίζει τον Κυρανάκη ως συνομιλητή & ότι θέλει διάλογο

Τουλάχιστον, οι βουλευτές χαρίζουν και στιγμές γέλιου, όσο η χώρα υποφέρει… Καθώς τα… αίματα ανέβηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Κυρανάκης είπε απευθυνόμενος στον Χ. Γιαννούλη: «Είπατε ότι θα είστε σύντομος». «Δεν υπόκειμαι στον έλεγχό σας, να σας πώ κάτι ειδικά εσάς δεν σας αναγνωρίζω ως συνομιλητή μου», απάντησε ο κ. Γιαννούλης.

«Τότε γιατί δεχθήκατε να βγείτε μαζί μου», ανταπάντησε ο Κ. Κυρανάκης.

«Δεν το ήξερα κύριε Κυρανάκη», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανένα πρόβλημα τότε, τα λέμε μια άλλη φορά», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, κλείνοντας τη γραμμή.

«Φοβάται το διάλογο ο κ. Κυρανάκης, δεν είπα εγώ να φύγει… Χυδαία στάση Κυρανάκη για να κάνει αγοραίο παιχνίδι…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είπε ωμά ότι… δεν θέλει διάλογο!

Και τσιγαράκι

Όπως γίνεται ξεκάθαρο, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης έχει πάρει διαζύγιο από τους νόμους. Πριν λίγες ημέρες, “συνελήφθη” να καπνίζει πίπα στο εντευκτήριο της Βουλής, αψηφώντας την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. Όση ώρα μάλιστα απολάμβανε το κάπνισμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατεβάσει τη μάσκα προστασίας στο πηγούνι, μη τηρώντας τα αυστηρά μέτρα της Βουλής για τον κοροναϊό.

Κατά τα άλλα, πώς πάει το lockdown;

Φωτο από Παραπολιτικά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις