Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και απιστία: Ποιοι συγχωρούν και ποιοι εκδικούνται
PLUS

Ζώδια και απιστία: Ποιοι συγχωρούν και ποιοι εκδικούνται

Ζώδια και απιστία: Με ποιον τρόπο αντιμετωπίζουν το κέρατο τα 12 ζώδια. Θα φύγουν ή θα μείνουν;

Η απιστία για το κάθε ζώδιο αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο. Μερικοί δεν την αντέχουν και σηκώνονται και φεύγουν, ενώ άλλοι μπορεί να την συγχωρέσουν και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Για την ακρίβεια κανείς δεν είναι τόσο απόλυτος αν δεν έρθει πρώτα αντιμέτωπος με αυτήν. Το σοκ που νιώθουν οι άνθρωποι μετά από το “κεράτωμα” είναι μεγάλο, όμως τι συμβαίνει με όλους αυτούς που είναι άπιστοι εκ φύσεως; Δηλαδή μιλάμε για τα ζώδια που έχουν στο αίμα τους την απιστία και δεν μπορούν να μένουν μόνο με έναν σύντροφο. Γιατί όπως λέει και το άσμα “κανείς δεν είναι κανενός”. Οι αστρολόγοι σύμφωνα με το in.gr, μας παρουσιάζουν τα 12 ζώδια και τον τρόπο που αντιδρούν στο κέρατο.

Ζώδια και απιστία: Κριός

Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν Κριό να αποδεχτεί ότι ο/η σύντροφός του τον πρόδωσε. Το αντιλαμβάνεται ως προδοσία και πονάει ιδιαίτερα. Πραγματικά, ένας Κριός μπορεί να γονατίσει κυριολεκτικά από τον ψυχικό πόνο που νιώθει σε ανάλογη περίπτωση. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις, που μπορεί να έβλεπε όλα τα σημάδια αλλά να μην ήθελε με τίποτα να παραδεχτεί την αλήθεια. Στην αμέσως επόμενη φάση, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση μέσα από πολλές και σύντομες γνωριμίες με το άλλο φύλο.

Γυναίκα λουλούδια κρεβάτι

Ζώδια και απιστία: Ταύρος

Για τον Ταύρο, τα πράγματα είναι πιο απλά. Φυσικά και θα στεναχωρηθεί αλλά δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να πέσει σε μαύρη κατάθλιψη.= Θα εξετάσει όλα τα στοιχεία συνήθως, όμως, είναι απόλυτος και δεν δίνει εύκολα άλλη ευκαιρία στον/στην σύντροφό του. Προτιμά να κόψει κάθε επαφή με το παρελθόν και να προχωρήσει μπροστά.

Ζώδια και απιστία: Δίδυμοι

Ο Δίδυμος, όσο κι αν είναι ανεκτικός σε πολλά, στο θέμα της απιστίας δεν θα φανεί πολύ ανοιχτόμυαλος. Εκτός κι αν την απιστία την διέπραξε εκείνος. Το θέμα είναι ότι δύσκολα ξεχνά ή συγχωρεί, εκτός κι αν η σχέση που είχαν είναι εξαιρετικά σημαντική για εκείνον και πιστεύει ότι θα χάσει περισσότερα απ’ ό, τι θα κερδίσει με έναν χωρισμό.

Ζώδια και απιστία: Καρκίνος

Φυσικά, μόνο προσωπικά και κατάκαρδα μπορεί να πάρει μια απιστία ένας Καρκίνος. Η αυτοπεποίθησή του κλονίζεται και στέκεται αφορμή για να θυμηθεί ό, τι άλλο δυσάρεστο του έχει συμβεί στο παρελθόν της ερωτικής του ζωής. Ακόμη κι αν προσπαθήσει να συγχωρήσει τον σύντροφο που τον απάτησε, δεν θα καταφέρει ποτέ να το ξεχάσει και θα είναι μια πληγή που, ανά πάσα στιγμή, κινδυνεύει να αρχίσει πάλι να αιμορραγεί.

Ξανθιά γυναίκα με κόκκινο φόρεμα

Ζώδια και απιστία: Λέων

Το πλήγμα στην αυτοπεποίθησή και στην περηφάνια ενός Λέοντα με την απιστία είναι πολύ μεγάλο. Δεν θα μπει καν στον κόπο να κατανοήσει τα γιατί και τα πως έσπρωξαν το σύντροφό του στην απιστία. Το καλό για εκείνον είναι ότι πολύ σύντομα μπορεί να ορθοποδήσει. Για εκείνον η ζωή είναι πολύτιμη και δεν αξίζει κάποιος να την μαυρίζει με δυσάρεστες σκέψεις ή να αναλώνεται σε σχέσεις που δεν αξίζουν σε βάθος χρόνου.

Ζώδια και απιστία: Παρθένος

Φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει ή να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία κι αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά τον εαυτό του. Από τη στιγμή που θα μάθει για την απιστία του/της συντρόφου του/της και μετά, δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να απολαμβάνει ανέμελες στιγμές μαζί του/της. Η εμπιστοσύνη του κλονίστηκε συθέμελα και οι τίτλοι τέλους έπεσαν.

Ζώδια και απιστία: Ζυγός

Με την απιστία ένας Ζυγός θα πληγωθεί βαθιά και η ανασφάλειά του θα χτυπήσει κόκκινο. Παρ’ όλα αυτά, αν υπάρχει κάποιος που σύντομα μπορεί να αναρρώσει από ένα τέτοιο «χτύπημα», αυτός είναι σίγουρα ένας Ζυγός. Υπάρχουν περιπτώσεις, μάλιστα, που μπορεί να κάνει τον ανίδεο και ταυτόχρονα να έχει προχωρήσει κι εκείνος σε διπλό ταμπλό.

Γυναίκα με κόκκινο κραγιόν

Ζώδια και απιστία: Σκορπιός

Φυσικά και ένας Σκορπιός περίμενε πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό. Ποτέ δεν πίστεψε ότι όλα κρατούν για μια ζωή, παρ’ όλα αυτά, όταν τελικά εξακριβώνει το τι συνέβη, λειτουργεί σαν να έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συγχωρέσει μια απιστία και αν κάνει το λάθος εκείνος ή ο σύντροφός του, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, το πιθανότερο σενάριο είναι να του το χτυπά για πάντα.

Ζώδια και απιστία: Τοξότης

Ένας Τοξότης καταλαβαίνει συνήθως τις ανθρώπινες αδυναμίες και ξέρει να συγχωρεί. Ξέρει να διαχειριστεί μια απιστία, αρκετά πολιτισμένα, ακόμη και να το συζητήσει με το σύντροφό του, για να δει που βρίσκεται και το δικό του μερίδιο ευθύνης. Αν η σχέση είναι σοβαρή, μπορεί ακόμη και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς να κρατάει μνησικακίες.

Ζώδια και απιστία: Αιγόκερως

Για έναν Αιγόκερω, είναι να μη ραγίσει το γυαλί. Μετά από μία απιστία δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για επιστροφή. Το θέμα της εμπιστοσύνης είναι το χρυσό κλειδί για οποιαδήποτε σχέση του Αιγόκερου, πόσο μάλλον μιας τόσο προσωπικής. Ακόμη κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον, είναι το πόσοι άλλοι το ξέρουν. Η κοινωνική του εικόνα είναι εξίσου σημαντική και η περηφάνια του δεν τον αφήνει να συγχωρήσει τέτοιου είδους στραβοπατήματα. Μπορεί να μην αφήσει να φανεί το πόσο πολύ πόνεσε αλλά μέσα του περνάει μεγάλη συναισθηματική κρίση.

Κοπέλα με κόκκινο φόρεμα

Ζώδια και απιστία: Υδροχόος

Όσο άνετος και φιλικός κι αν δείχνει, στο θέμα της απιστίας λειτουργεί πολύ διαφορετικά και πληγώνεται σε διαφορετικό επίπεδο απ’ ό, τι οι άλλοι. Το κυριότερο είναι ότι ο σύντροφός του δεν το συζήτησε μαζί του και δεν του είχε ήδη πει σε τι δεν πήγαινε καλά η σχέση τους. Δύσκολα θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση αλλά οπωσδήποτε, όταν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα θελήσει να παραμείνει φίλος.

Ζώδια και απιστία: Ιχθύς

Ο ψυχικός πόνος που δημιουργεί σε έναν Ιχθύ η απιστία είναι μεγάλος και επίσης οδυνηρή είναι η αίσθηση της απόρριψης που νιώθει. Εκεί όμως που μπορεί να σκέφτεσαι όλα τα πιθανά δραματικά σενάρια για εκείνον, άνετα μπορεί να σε ξαφνιάσει και να έχει ήδη μπει σε μια άλλη σχέση. Ευτυχώς για εκείνον, η αίσθηση της αυτοσυντήρησης είναι μεγάλη, αλλιώς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει με τη συναισθηματική ανασφάλεια που τον διακατέχει. Ακόμη κι αν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, είναι ζήτημα χρόνου και αργά ή γρήγορα οι ρόλοι στο παιχνίδι της απιστίας θα αντιστραφούν.

Κοκκινομάλλα στον δρόμο

Δείτε ακόμη:

Μερικοί άνθρωποι κοιμούνται με ανοιχτά μάτια – Γιατί συμβαίνει αυτό
Χάστε θερμίδες με το περπάτημα – Τρόποι για να κάνεις περισσότερα βήματα
Viral συνταγή για κοτόσουπα – Δείτε το βίντεο με τις χιλιάδες προβολές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις