Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κολομβία δημοσιογράφος: Απίστευτο ατύχημα, οθόνη τον «καταπλάκωσε» on air
ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία δημοσιογράφος: Απίστευτο ατύχημα, οθόνη τον «καταπλάκωσε» on air

Κολομβία δημοσιογράφος: Μεγάλη… λαχτάρα πήραν συντελεστές μίας εκπομπής στο ESPN Κολομβίας.

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής αθλητικής εκπομπής στο ESPN της Κολομβίας. Κατά την διάρκεια της δημοφιλούς αθλητικής εκπομπής, μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη, η οποία υπήρχε στο τηλεοπτικό πλατό, καταπλάκωσε δημοσιογράφο, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής φαίνεται να παγώνει την ώρα που εκτυλίσσεται το συμβάν, ενώ κάποιες πιο ψύχραιμες φωνές ακούγονται να αναφέρουν «ψυχραιμία». Παρά το βάρος και τις διαστάσεις της οθόνης ευτυχώς ο δημοσιογράφος γλίτωσε και δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με το βίντεο να γίνεται viral στα social media.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων οι ιθύνοντες της εκπομπής κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον δημοσιογράφο στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Κάρλος Ορντούς, με βίντεο που ανέβασε στο Twitter, και με μήνυμα λίγο αργότερα στο ίδιο κοινωνικό μέσο, είναι καλά στην υγεία του και εκτός από ένα μελάνιασμα και κάποιους μώλωπες στη μύτη.

«Καλησπέρα, είμαι ο Κάρλος Ορντούς. Σχετικά με το περιστατικό που συνέβη σήμερα στην αρχή του προγράμματος του ΕSPN Radio, θέλω να σας πω ότι είμαι καλά ότι έχουν γίνει εξετάσεις και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα εκτός από τον αρχικό φόβο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις