Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο δικέφαλος ενόψει του ντέρμπι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο δικέφαλος ενόψει του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στα… κόκκινα πήγε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

11.03.2021 | 19:03

Στα… κόκκινα πήγε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανεβάζει τους ρυθμούς της σημερινής (11/3) προπόνησης. Χωρίς σημαντικά προβλήματα και με μόλις ένα όνομα στο απουσιολόγιο, αυτό του μακροχρόνια απόντα Ενέα Μιχάι, ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα ενόψει της αναμέτρησης στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, στην αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανεβάζει τους ρυθμούς προπόνησης το πρωί της Πέμπτης (11/3). Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ οι ρυθμοί ανέβηκαν και το πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα με στόχευση στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και φυσικά τακτική. Στο φινάλε της προπόνησης είχαμε τουρνουά σε αγώνες των πέντε να διαγωνίζονται μεταξύ τους σε μικρό γήπεδο. Στο ιατρικό δελτίο το μοναδικό όνομα δεν είναι άλλο από αυτό του Μιχάι που συνεχίζει να δουλεύει ατομικά.

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ οριστικά ο Βέλεθ απ’ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ηαπουσία του Φραν Βέλεθ τόσο στη ρεβάνς Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης (03/03) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, όσο και στον επόμενο αγώνα των δύο ομάδων στους “Ζωσιμάδες” το Σάββατο (06/03) κόστισε πολύ στον Παναθηναϊκό. Κι ο Λάζλο Μπόλονι θα πρέπει να προετοιμάσει τα πλάνα του για τα μετόπισθεν για άλλο ένα ματς, καθώς ο Ισπανός αμυντικός δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο ντέρμπι της Κυριακής (14/03, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι νέες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Βέλεθ στον προσαγωγό κατά την προπόνηση της Τετάρτης (10/03) και τον διατήρησαν σε ατομικό πρόγραμμα έχουν συγκεκριμένο… αίτιο. Ο 29χρονος ταλαιπωρείται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες από ένα ελαφρύ ράγισμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού ποδιού (στο ύψος του νυχιού) που δεν του επιτρέπει να βάλει ούτε αθλητικό παπούτσι. Επί μέρες δεν “πατάει” καλά το πόδι, ακόμη κι όταν κάνει μικρές ασκήσεις, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται παράλληλα ο προσαγωγός του και να αισθάνεται ενοχλήσεις (και) στο συγκεκριμένο σημείο, που δεν του επιτρέπουν να γυμναστεί ούτε στο 30%.

Ο Βέλεθ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας μόνο συγκεκριμένες ασκήσεις για μία εβδομάδα, με στόχο να “μπει” απ’ τα μέσα της επόμενης και να προσπαθήσει δώσει το “παρών” στην πρεμιέρα των playoffs, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου.

Exit mobile version