Ολυμπιακός Άρσεναλ ενδεκάδες: Οι εκλεκτοί των δύο προπονητών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Άρσεναλ ενδεκάδες: Οι εκλεκτοί των δύο προπονητών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ολυμπιακός Άρσεναλ ενδεκάδες: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Αρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

11.03.2021 | 21:06

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς των «16» του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο. Σύστημα 4-3-3 επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ ο Μπα εν τέλει προτιμήθηκε και θα κινηθεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Παπασταθόπουλο. Από εκεί και πέρα, ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα δεξιά και αριστερά της άμυνας αντίστοιχα. Στον άξονα θα κινούνται οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης, ο Βαλμπουενά θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ και ο Μπρούμα ως αριστερό. Ο Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Λαλά, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Οι αναπληρωματικοί των Λονδρέζων απόψε: Καραργύρης, Τζολάκης, Φορτούνης, Χασάν, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς.

Ο Μικέλ Αρτέτα έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι κανονιέρηδες στον αγωνιστικό χώρο. Σύστημα 4-3-3 επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Αρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν, Λουίζ, Γκαμπριέλ, Τίρνι, Γουίλιαν, Παρτέι, Τσάκα, Έντεργκαρντ, Ομπαμεγιάνγκ, Σακά

Exit mobile version