Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλος ΑΕΚ: Μόνο νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος ΑΕΚ: Μόνο νίκη

Βόλος ΑΕΚ: Η ΑΕΚ θέλει μόνο την νίκη για να μην χάσει την δεύτερη θέση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την... καταδικάσει!

Στον αγώνα του Κυπέλλου η ΑΕΚ, που είχε το μαξιλαράκι το 4-2 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ κατάφερε να αποφύγει την μεγάλη ήττα! Μπορεί να έχασε με 1-0 από τον Βόλο, αλλά τελικά γύρισε στην Αθήνα με το εισιτήριο της πρόκρισης! Όμως το παιχνίδι της Κυριακής διαφέρει. Η ΑΕΚ θέλει μόνο την νίκη για να μην χάσει την δεύτερη θέση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την… καταδικάσει! Και αυτό το γνωρίζει καλά ο προπονητής Μανολο Χιμένεθ και έχει ψυχολογικά προετοιμάσει τους παίκτες του, οι οποίοι την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ «καθάρισαν» εύκολα με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και τα δυο γκόλ τα πέτυχε ο Ανσαριφάρντ. Η ΑΕΚ δείχνει πως ξαναβρίσκει τον παλιό καλό της εαυτό! Σε ρόλο μαέστρου ο Μάνταλος και του εκτελεστή ο Ανσαριφάρντ!

ΑΕΚ

Ο ισχυρός Βόλος, που δεν θέλει να κλείσει τους αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μια ακόμη ήττα, θα επιδιώξει να φέρει το ματς στα δικά του μέτρα! Για αυτό θα προσπαθήσει με την σέντρα να κλείσει την ΑΕΚ στα καρέ της. Να σημειώσει γρήγορα γκολ, ώστε το άγχος να μεταφερθεί στην αντίπαλό του. Στην κορυφή της επίθεσης ο Δουβίκας και κουμανταδόρος ο Νίνης! Ο Βόλος χρειάζεται το τρίποντο, ώστε να ξεκινήσει τα πλέι-αουτ με αρκετούς βαθμούς αβαντάζ.

Βόλος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις