Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, ποιος φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, ποιος φεύγει

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση - έπαθλο: Κόκκινη ή μπλε ομάδα; Ποια κερδίζει σήμερα στον στίβο μάχης του Survivor

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση – έπαθλο: Μεγάλη μάχη έδωσαν στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor 4 για την ασυλία. Τελικά οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, έτσι στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε οι Κόκκινοι ψήφισαν την Μαριάνθη η οποία μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη βγήκε δεύτερη υποψήφια. Στη συνέχεια, η Αννα Μαρία Βέλλη, που την προηγούμενη ημέρα είχε κερδίσει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, επέλεξε τον Γιώργο Ταβλαδάκη και ο Γιώργος Κόρομι επέλεξε για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο.

Επομένως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Νίκος Μπάρτζης, Μαριάνθη Κασδαγλή, Γιώργος Ταβλαδάκης και Τριαντάφυλλος.

Survivor spoiler 10/3 – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν

Εκτός από αποχώρηση, το σημερινό μενού στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, περιλαμβάνει και αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλος, φαίνονται ισάξιες πλέον και οι νίκες μοιράζονται, ενώ και τα σκορ τις περισσότερες φορές είναι οριακά. Οι νικητές θα επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο και συγκεκριμένα με τους δικούς τους ανθρώπους, όμως τους περιμένει και ένα γεύμα όπως κάθε φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, νικητές απόψε θα είναι οι “μπλε”, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στη δεύτερη σερί νίκη τους και τρίτη για αυτή την εβδομάδα. Κάτι που δείχνει ότι οι συνεχείς εντάσεις και τσακωμοί δεν τους επηρεάζουν και τόσο στον στίβο μάχης, όπου μπορούν και τα αφήνουν όλα πίσω και δίνουν το 100% για τη νίκη για την ομάδα. Όμως, επειδή τα πράγματα είναι οριακά κάθε φορά, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο και δεδομένο, αφού το Survivor είναι το ριάλιτι των ανατροπών, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλές φορές.

Survivor- Οι ψήφοι της Κόκκινης ομάδας που έβγαλαν στον τάκο την Μαριάνθη

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor 4;

To ντέρμπι είναι μεταξύ της Μαριάνθης Κασδαγλή και του Γιώργου Ταβλαδάκη αφού ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τριαντάφυλλος είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Ευτυχείτε, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει οριστικά το Survivor 4 σήμερα είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν αυτός που δήλωσε πως: «Μου έστειλαν spoiler ότι φεύγει ο Ταβλαδάκης. Ο άνθρωπος που μου το έστειλε, μού έστειλε χθες και όλα τα δρώμενα χαρτί και καλαμάρι. Έπεσε μέσα 100%»! Σύμφωνα με τα spoilers ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 4.

Survivor: «Ο Τριαντάφυλλος έχει στρατηγική. Έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά»

Η Σοφία Μαργαρίτη, που πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Love it». Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τις εκρηκτικές σχέσεις με τους συμπαίκτες της. «Δεν το περίμενα να αποχωρήσω. Έγινε την ώρα του αγωνίσματος. Σαφώς με πείραξε. Ήθελα να μείνω παραπάνω. Δεν τιμά τη ούτε τη Μαριάνθη, ούτε και τους συμπαίκτες μου να τη λένε τηλεκατευθυνόμενο. Μερικές φορές πιο δυναμική από μένα.

Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος και το Κοψιδάς δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα δεν προσφέρει. Είχε ένα διάστημα που τα πήγε κάπως καλά αγωνιστικά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο θεωρώ. Του αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα. Ο Τριαντάφυλλος έχει στρατηγική. Έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά. Του δίνει γραμμή. Ο Κοψιδάς μιλούσε πολλές φορές υποτιμητικά στον Τριαντάφυλλο και ο Ντάφυ έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα. Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε για την Ανθή πως είναι γυναίκα αράχνη και να την προσέχω.

Δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να ξεπουλήσω τα παιδιά μου. Η Ασημίνα μου είχε ζητήσει συγγνώμη όταν δεν έγραφαν οι κάμερες. Τη συγχώρεσα γιατί και αυτή είναι μάνα. Αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα στην κάμερα. Ο James έχει αντίπαλο τώρα τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James. Τώρα ο James θα έχει θέμα γιατί δε θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό» είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις