Αθήνα

°C

Κυριακή

17

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ταϊλάνδη κορονοϊός: Ο πρωθυπουργός ψέκασε δημοσιογράφους με αντισηπτικό
ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη κορονοϊός: Ο πρωθυπουργός ψέκασε δημοσιογράφους με αντισηπτικό

Ταϊλάνδη κορονοϊός: Σε ζωντανή μετάδοση.

Ενα πρωτόγνωρο σκηνικό κατέγραψαν οι κάμερες στην Ταϊλάνδη, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος ψέκασε δημοσιογράφους  με αντισηπτικό  για να αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις που του υπέβαλαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Πραγιούθ Τσαν-ότσα απογοητεύτηκε όταν ρωτήθηκε για μια λίστα πιθανών υποψηφίων για τις κενές θέσεις υπουργικού συμβουλίου, μετά τη φυλάκιση τριών από τους υπουργούς του την περασμένη εβδομάδα για ανταρσία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων πριν από επτά χρόνια.

Υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσετε;

«Υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσετε;», είπε. «Δεν ξέρω, δεν το έχω δει. Δεν είναι κάτι που ο πρωθυπουργός πρέπει να γνωρίζει πρώτα;» διερωτήθηκε.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, έφυγε από το βήμα, πήρε ένα μικρό μπουκάλι αντισηπτικό, περπάτησε προς τους δημοσιογράφους και τους ψέκασε μια χειρουργική μάσκα μπροστά από το πρόσωπό του.

Ο Πραγιούθ, πρώην επικεφαλής του στρατιωτικού πραξικοπήματος, είναι γνωστός για τις περιστασιακές του, μερικές φορές κωμικές, παρατηρήσεις στα ΜΜΕ, αλλά συχνά επιτίθεται τους δημοσιογράφους.

Δείτε ακόμη
VIral: Καθηγητής έδινε διάλεξη επί 2 ώρες μέσω Zoom αλλά ήταν στο… αθόρυβο
Viral βίντεο: Δικηγόρος στο Περού έκανε σεξ σε live streaming
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις