Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός τραυματίας Νέα Σμύρνη: Σοκαρισμένος ο πατέρας, «είναι καλά στην υγεία του»
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός τραυματίας Νέα Σμύρνη: Σοκαρισμένος ο πατέρας, «είναι καλά στην υγεία του»

Αστυνομικός τραυματίας Νέα Σμύρνη: Ο πατέρας του αστυνομικού που δέχτηκε άγρια επίθεση είπε πως ο γιος του είναι καλά στην υγεία του.

Ο πατέρας του αστυνομικού που δέχτηκε άγρια επίθεση χθες στη Νέα Σμύρνη είπε πως ο γιος του «είναι καλά στην υγεία του. Του έχουν κάνει εξετάσεις. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι και στο σώμα του. Έγιναν όλα τα απαραίτητα ευτυχώς είναι όλα καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο πατέρας του πρόσθεσε πως έχει εμπιστοσύνη στις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. «Οι αστυνομικοί κάνουν τις έρευνες δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ο Άγγελος δεν μας είπε τι έγινε δεν ήθελε να μας περιγράψει. Ευτυχώς είναι καλά!», επισημαίνει.

Στο πλευρό του αστυνομικού της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που χτυπήθηκε άγρια από τους κουκουλοφόρους το απόγευμα της Τρίτης στη νέα Σμύρνη βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο πατέρας του αλλά και η μητέρα του μαζί με τη σύντροφο του. «Ο Άγγελος είναι καλά. Μιλήσαμε με τους γονείς του. Μας είπαν πως πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Δεν κινδυνεύει. Δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο», είπε ένας από τους θείους του. «Ο Άγγελος είναι καλά», τόνισε ακόμη ένας συγγενής του.

Ο άτυχος αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 401. Κοντά του από την πρώτη στιγμή ήταν οι συνάδελφοι του από την ομάδα του που δέχτηκαν και εκείνοι επίθεση από τους κουκουλοφόρους με πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Ο ίδιος φαίνεται πως περιέγραψε στα αγαπημένα του πρόσωπα τον τρόπο με τον οποίο του επιτέθηκαν οι δράστες, με αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στον δρόμο για αρκετή ώρα. Υπενθυμίζεται πως στα επεισόδια έγιναν 16 συλλήψεις συνολικά, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι συνολικά δέκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις