Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 9/3: Προβλέψεις για την Τρίτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 9/3: Προβλέψεις για την Τρίτη

Ζώδια σήμερα 9/3: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Μπορεί να έχεις μια ισχυρή ανάγκη να είσαι παραγωγική σήμερα. Εστιάζεις στις πρακτικές αναζητήσεις σου παρά στους στόχους της επιτυχίας σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά, μοιράσου τες και πέρνα στην εφαρμογή τους. Τα αποτελέσματα να είσαι βέβαιη πως θα σε δικαιώσουν. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου κάνοντας διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου θα φέρει στη ζωή σου νέους ανθρώπους και νέο φλερτ.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Οι ευθύνες και οι επιδόσεις είναι υψηλές σήμερα καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον 10ο οίκο σου και εκεί συναντάται με τον Κρόνο. Μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να διαχειριστείς μια κατάσταση ή να βάλεις περισσότερη ενέργεια στις πρακτικές προτεραιότητές σου. Η επινοητικότητά σου στα εργασιακά είναι αυτή που σε βγάζει από κάθε δύσκολη θέση. Μην ξεσπάς την έντασή σου και μην “σημαδεύεις” τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε το φλερτ στα εργασιακά να γίνεται με τακτ.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Το φεγγάρι κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματος για αυτό και θέλεις να μοιραστείς ιδέες, απόψεις ακόμα και συμβουλές. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει μια λαχτάρα για συναρπαστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. Σήμερα επίσης η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σε αυτόν τον τομέα και θα υπάρχει μια ευθύνη ή μια υποχρέωση που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η ρουτίνα αυτής της δύσκολης της καθημερινότητας έχει αντίκτυπο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η φαντασία είναι ένα προσόν σου για αυτό και θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική σχέση όχι απλά γνωριμία.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως σήμερα με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητάς σου και να γίνεται ισχυρότερη με τη συνάντηση του φεγγαριού με τον Κρόνο. Μετρίασε την έπαρσή σου στον εργασιακό χώρο σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο κρεβάτι και κάνε ευτυχισμένο τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η Σελήνη εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και συναντιέται με τον Κρόνο και έτσι κάποιος μπορεί να σου υπενθυμίσει τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου. Οι διαπραγματεύσεις είναι δίκαιες και αντικειμενικές. Ενώ η μέρα τείνει να ευνοεί μια ώριμη, άμεση προσέγγιση, μια μικρή πρόκληση μπορεί να δείξει κάποια αναποφασιστικότητα ή αμφιβολία που μπορεί να επηρεάσει τους στόχους σου. Δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, έκπληξη στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε τον προσωπικό χρόνο σου στον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η προσοχή σήμερα στις λεπτομέρειες από πλευράς σου είναι δεδομένη, καθώς η Σελήνη ενώνεται με τον Κρόνο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε έχει κουράσει και θέλεις να ασχοληθείς με νέα πράγματα και δραστηριότητες. Η λήψη βέβαια πολλών πληροφοριών μπορεί να σου προκαλέσει ανησυχία. Άλλαξε το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάνε το πιο ευχάριστο. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα δεν φαίνεται να έχεις διάθεση για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Σήμερα μπορείς να βρεις τις στρατηγικές για τα σχέδιά σου και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματά σου. Αργότερα σήμερα βέβαια μπορεί κάποια αναποφασιστικότητα ή αμφιβολία να σε οδηγήσει σε σύγχυση επικοινωνίας. Η μυστηριώδης συμπεριφορά σου φουντώνει τον έρωτα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα εμπεριέχει φλερτ και πολλές επιτυχίες.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Αυτή είναι μια μέρα για να αφιερώσεις την προσοχή σου στα θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Η Σελήνη ενώνεται με τον Κρόνο στον 4ο οίκο σου και επηρεάζει την προσωπική σου ζωή. Παρά τα μικρά εμπόδια στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις επάξια. Μην επιδιώκεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που αφορούν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, μια αναπόληση μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να προσεγγίσεις κάποιον από το παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου και ευθυγραμμίζεται με τον σοβαρό Κρόνο σήμερα και μπορεί να προκύψει μια σημαντική συνομιλία ή υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι σήμερα με τον Ερμή σε μια μικρή πρόκληση με το Χείρωνα και η προσεκτική επιλογή των λέξεών σου είναι απαραίτητη. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου ηρεμεί. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα με ανάλαφρες συζητήσεις με φίλους.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Μπορεί να έχεις μια έντονη επιθυμία να τακτοποιήσεις τις πρακτικές υποθέσεις σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων και της ασφάλειάς σου και επίσης σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον πλανητικό σου κυβερνήτη τον Κρόνο, εφιστώντας την προσοχή σου στις λεπτομέρειες ή τα χρήματα και τα προσωπικά σου αντικείμενα. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επαφές ή επικοινωνίες αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου για μερικές μέρες και τα συναισθήματά σου βρίσκονται στο κόκκινο. Ενδέχεται επίσης σήμερα να έχεις επιπλέον υποχρεώσεις με τις δυνάμεις της Σελήνης και του Κρόνου και να ασχοληθείς με δημιουργικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αυτά που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις πως δεν σου αρκούν. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου που είναι ορατή και σε σένα πια, σε κάνει ακαταμάχητη.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Χρειάζεσαι επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου ή απλά να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα. Προσπάθησε να απαλλαγείς από επιπλέον νοητική ακαταστασία για καλύτερα αποτελέσματα και ψυχολογία. Μπορεί να μπερδευτείς λίγο σχετικά με εναλλακτικές λύσεις ή πληροφορίες που λείπουν στα εργασιακά. Αναζητάς συναισθηματική επιβεβαίωση από τον ερωτικό σύντροφό σου όμως κάνε το με τον σωστό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια συνάντηση σε ξεσηκώνει.

Πηγή: Tlife
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις