Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέα Σμύρνη ξυλοδαρμός: Η Κλέλια Ρένεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
LIFESTYLE

Νέα Σμύρνη ξυλοδαρμός: Η Κλέλια Ρένεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Νέα Σμύρνη ξυλοδαρμός: "Πυρά" της Κλέλιας Ρένεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τον ξυλοδαρμό του πολίτη από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προσωπικά, εξαπέλυσε η Κλέλια Ρένεση με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη. Η ηθοποιός που τελευταία σχολιάζει μέσω Instagram τις εξελίξεις, εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης για ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, ενώ ζητά απο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να “μαζέψει τα μαντροσκυλα” αναφερόμενη στο περιστατικό της Νέας Σμύρνης.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Ειδικότερα, η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

“Ειμαι στη δυσαρεστη θεση να πω πως νοιωθω οτι:

Οχι, δεν θελω πια να λογοδοτησουν για την συγκάλυψη Λιγναδη

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για το σκανδαλο Γεωργιαδη

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για τις απειροελαχιστες κλινες μεθ

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για τους θανατους

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για τους εκατονταδες ανεργους που ζουν κατω απ το οριο της φτωχειας

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για το που πηγαν 37 ζεστα δις που βρηκαν στο ταμειο του κρατους

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για τους προσφηγες που πεταξαν στον δρομο

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για την εξαγορα των ΜΜΕ

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για την τρομοκρατια που σκορπανε στους δρομους

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για τις προκλητικές αυτοεξαιρεσεις τους στους δικους τους κανονες

Οχι, δεν θελω να λογοδοτησουν για το ψηφισμα της ντροπης για την καταστροφη περιοχων νατουρα

Θελω να τους θυμισουμε ποιος ειναι τ αφεντικο, κ ποιος τους πληρωνει.. ποιον θα πρεπε να υπηρετούν κ ποιον να προστατευουν .. ειναι σαφες οτι το χουν ξεχασει. Ειναι μπερδεμενα τα παιδια. Ας τα βοηθησουμε.

Συγνωμη κυριε Χρυσοχοΐδη για την γνωμη μου αλλα το ριμαδι το φατσοβιβλιο με ρωταει ‘τι σκεφτομαι’..

Απορω που το εχετε αφησει ακομα ετσι σκετο κ δεν εχετε προσθεσει το ‘αν σκεφτομαι ΝΔ friendly , γραφω την σκεψη μου’..

Θα αποφεύγατε ολο το ξεσκονισμα των μπλοκ

Μαζεψτε τα μαντροσκυλα κ σκυψτε το κεφαλι κ πατε να παιξετε μονοπολη στα σαλε σας κ οχι πανω μας. Ντροπη”.

Νέα Σμύρνη: Το σχόλιο Μουτσινά

Ένα ιδιαιτέρως αιχμηρό σχόλιο έκανε στην εκπομπή του “Καλό μεσημεράκι” στον ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, σχετικά με τον ξυλοδαρμό του πολίτη από αστυνομικούς που σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη. Αναφερόμενος εμμέσως στο περιστατικό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε πως θα ήταν καλύτερο “να φύγουμε όλοι, να μην υπάρχει κόσμος και να κοπανιούνται μόνοι τους”, ενώ αναρωτήθηκε πως δεν θα γίνει καμία παραίτηση λόγω του συμβάντος;

“Με την παραίτηση κάπως δεν το ‘χουν. Φοβούνται;”

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής:

“Όλοι να φύγουμε. Όλοι να φύγουμε σιγά σιγά. Γιατί; Να μην υπάρχει κόσμος στον δρόμο να μην έχουν κάποιοι να κάνουν κάποια πράγματα. Να είναι έτσι άδεια όλα. Να κοπανιούνται μόνοι τους. Δεν μπορώ, ζητώ συγγνώμη, υπάρχει κάποια ένταση παιδιά, δε γίνεται κάτι πρέπει να γίνει. Δεν ξέρω, δεν θέλω να τα βάλω με την κυβέρνηση, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Απλά αυτό που γίνεται… Με την παραίτηση κάπως δεν το ‘χουν. Φοβούνται; Δηλαδή άν ήταν σε μία εταιρεία και γινόταν κάτι λάθος, ο διευθυντής δεν έφευγε κάποια στιγμή; Ε, άντε! Θα εκραγεί ο εγκέφαλος κάποια στιγμή”.

Νέα Σμύρνη: Και ο Κουτσόπουλος πήρε θέση

Την ανακοίνωση του Δήμου της Νέας Σμύρνης μετά τα γεγονότα στην πλατεία και την άσκηση αστυνομικής βίας, κατακεραυνώνει ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος με ανάρτησή του. “Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του και όχι να κρατάει τις ισορροπίες της μικροπολιτικής του. Την διαχείριση σας δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Κουτσόπουλος ήταν για χρόνια κάτοικος στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπως έχει ο ίδιος πει. Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, αναφερόταν στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης η οποία από πολλούν θεωρήθηκε ως στάση “ίσως αποστάσεων”. Η ανακοίνωση ανέφερε: “Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία.

Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις