Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Νέα προβλήματα για τον Μπόλονι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Νέα προβλήματα για τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε αρκετούς παίκτες του να μην είναι σε θέση να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Τζαβίδας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ ατομικό έκαναν οι Βέλεθ, Νιάς, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης.

Απών ήταν ο Σανκαρέ, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα λείψει για ένα μήνα, ενώ δε συμμετείχε ο Καμπετσής που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και αγωνιστικά παιχνίδια τριών ομάδων.

Λάζλο Μπόλονι

Δεσύλλας: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιστρέψει το κλίμα ο Μπόλονι»

Τις αμφιβολίες του για το αν ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο Μπόλονι πρέπει να αντιστρέψει το κλίμα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Έγιναν κάποιες κουβέντες μέσα στην ομάδα, όμως δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη η κατάσταση. Φυσικά αν έρθουν αποτελέσματα στο εξής, όλα τα άλλα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, όπως είχε συμβεί και με τα προβλήματα που υπήρχαν όσο η ομάδα είχε εκείνο το μεγάλο αήττητο σερί», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις