Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΦΗ – Νίκος Νιόπλιας: «Είναι δύσκολη στιγμή αλλά δεν είμαι παιδάκι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΦΗ – Νίκος Νιόπλιας: «Είναι δύσκολη στιγμή αλλά δεν είμαι παιδάκι»

ΟΦΗ - Νίκος Νιόπλιας: Χθες ανέλαβε καθήκοντα, σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Χθες ανέλαβε καθήκοντα, σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ως ο νέος τεχνικός του συλλόγου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ηρακλειώτικης -μεταξύ άλλων- ομάδας υπογράμμισε πως είναι μια δύσκολη περίοδος, δηλώνοντας έτοιμος να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο. «Είναι μια δύσκολη στιγμή, όμως δεν είμαι παιδάκι. Έχω μεγαλώσει μέσα στα γήπεδα, ξέρω που βρίσκομαι και αυτό μου δίνει μεγάλη άνεση. Αν γυρίσω πίσω το χρόνο και κοιτάξω την καριέρα μου ποτέ δεν ήταν εύκολα. Πάντα με την πίστη και την αυτοπεποίθηση τα κατάφερνα», επισήμανε ο Νιόπλιας.

«Δεν είναι απλώς μια ομάδα για εμάς, είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ άνθρωποι του Ηρακλείου, 38 χρόνια μένω εδώ, κάθε μέρα έβλεπα τον ΟΦΗ, πόσο μάλλον όταν ήμουν δύο χρόνια στην ομάδα. Γνωρίζω το ποδόσφαιρο καλά, ξέρω τους παίκτες. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή, όμως γι’ αυτά είμαστε εδώ», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες παραμονής του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, απάντησε: «Όσες έχουν όλες οι ομάδες. Εγώ έχω 100% πίστη στην ομάδα. Το καλοκαίρι θα είχαμε μια εύκολη σωτηρία, μια καλύτερη θέση, πιο άνετοι. Τώρα όμως πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και το τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Είναι διαφορετικές σκέψεις τώρα από ότι ήταν πριν 2 μήνες». Αναφορικά με το αν υπάρχει διαφορά από τα μπαράζ της Ρόδου, όταν ήταν παίκτης, είπε: «Όταν ήμουν παίκτης δεν με ένοιαζε τίποτα. Ήξερα ότι ήμουν δυνατός. Έχουμε τους Ντε Γκούζμαν, Καστάνιος, Γιαννούλη. Δεν έχουμε μικρά παιδιά, πρέπει μόνος σου να το ξεπερνάς, αλλιώς δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το επάγγελμα. Αυτό το άθλημα είναι για τους δυνατούς και τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα».

ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις