Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου: Η παραγωγή έδειξε απαγορευμένο πλάνο της
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου: Η παραγωγή έδειξε απαγορευμένο πλάνο της

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου: Η καυτή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου σε νέες σέξι πόζες.

Η κάμερα του Survivor κατέγραψε την Ελευθερίας Ελευθερίου με μικροσκοπικά μαγιό σε αμήχανες πόζες. Αναλυτικότερα, ο φακός ζούμαρε σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία επιμένει να φορά μικροσκοπικά μαγιό και σορτσάκια, με τα πλάvα της να έχουν αποδειχθεί το ένα πιο αποκαλυπτικό από το άλλο. Οι αποψινές λήψεις της Ελευθερίας κατάφεραν να σχολιαστούν όσο ελάχιστες στα social media και δεν απορούμε για τον λόγο.

Ελευθερία Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου προηγούμενο σέξι πλάνο

Το Survivor μας έχει δώσει πολλές στιγμές της Ελευθερίας σε αμήχανες πόζες. Μπορεί ο χαρακτήρας του καθενός να δοκιμάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες στο παιχνίδι επιβίωσης, όμως δεν παύει να υπάρχει και το χιούμορ, ειδικά στα πλάνα με τους παίκτες. Μία από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, παρότι περνάει δύσκολα στο παιχνίδι, παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Survivor. Ο σκηνοθέτης το γνωρίζει και για αυτό την μας προσφέρει πλάνα που… σαρώνουν! Αντέχετε; Δείτε τη λίγα δευτερόλεπτα στο παρακάτω βίντεο μετά το κλικ!

Λίγα λόγια για την Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor όπου αποχώρησε στο πέμπτο live. Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», καταλαμβάνοντας την 17η θέση. Το 2009 συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού The Χ-Factor, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν τα εξής: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5).

Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού Σάκη Ρουβά για συνεργασία ενώ ακολούθησαν live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βέρτη. Μέσα στο 2010 κυκλοφόρησε τέσσερα τραγούδια “Κέντρο Του Κόσμου”, “Όταν Χαμηλώνουμε Το Φως”, “S.O.S (Let the music play)” και “Tubles Are Turning”, το οποίο τελευταίο ενώ ήταν υποψήφιο στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, ακυρώθηκε όταν διέρρευσε νωρίτερα στο διαδίκτυο, γεγονός που θεωρήθηκε πως θα αδικούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες πριν από την προβλεπόμενη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών από την ΕΡΤ. Ενώ το 2011 συνεργάστηκε με το συγκρότημα House Twins στο τραγούδι “Never” ενώ παράλληλα εμφανιζόταν στο Fantasia με τον Νίκο Βέρτη.

Δείτε ακόμη:

Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει γιατί δεν πήγε στο Nomads
Η Εβελίνα Παπούλια γυμνή… όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!
Σε πελάγη ευτυχίας η Νάντια Μπουλέ – Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις