Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατήσια νεκρή: Μυστήριο με το θάνατο ηλικιωμένης, το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ

Πατήσια νεκρή: Μυστήριο με το θάνατο ηλικιωμένης, το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ.

Πατήσια νεκρή: Στο διαμέρισμα, βρίσκεται κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ασφυκτικός χαρακτηρίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή ο θάνατος της 84χρονης γυναίκας στα Πατήσια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι πανί στο στόμα της γυναίκας και εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες έκλεισαν με αυτό τον τρόπο το στόμα της άτυχης γυναίκας για να μην φωνάζει και ακουστούν οι κλήσεις της για βοήθεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν δολοφονηθεί η γυναίκα είχε πάει στον φούρνο της γειτονιάς της, και δεν αποκλείουν οι Αρχές το ενδεχόμενο να την ακολούθησε κάποιος, με σκοπό να τη ληστέψει.

Στο διαμέρισμα, βρίσκεται κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, που λαμβάνει DNA και αποτυπώματα ενώ κατάθεση θα δώσει και ο γιος της, ο οποίος βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και όπως είπε αρχικά στους αστυνομικούς δεν αντελήφθη το παραμικρό.

Τι είπε ο γιος της στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται ο γιος της άτυχης γυναίκας ο οποίος την εντόπισε νεκρή και κάλεσε την άμεση δράση. «Τη βρήκα μπρούμυτα πίσω από την πόρτα. Το σπίτι ήταν άνω κάτω», φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Μαρτυρίες από την περιοχή αναφέρουν πως τα περιστατικά εγκληματικότητας είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. «Κάθε μέρα γίνονται ληστείες εδώ και στον δρόμο και μέσα στα διαμερίσματα», μας είπε κάτοικος της περιοχής.

Την ίδια ώρα ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Μηλιαράκη, μιλώντας στο protothema.gr, λέει πως οι σχέσεις μητέρα και γιου ήταν δύσκολες και πως οι δυο τους δεν είχαν επαφές σχεδόν με κανένα και όπως εξηγεί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, αν αποδειχτεί ότι αυτό συνέβη και στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, διάρρηξη στην πολυκατοικία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις