Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βαρύ το κλίμα για Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαρύ το κλίμα για Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Πασχαλάκης: Δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ.

Δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ. Μετά το επεισόδιο που είχε με οπαδούς έπειτα από το δεύτερο γκολ του Άρη στην Τούμπα, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει πέσει σε δυσμένεια.

Είναι χαρακτηριστικό πώς στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει ν’ αναπτύσσεται φημολογία ακόμα και γι’ αποδέσμευση του 31χρονου γκολκίπερ από την ομάδα (παρόλο που έχει συμβόλαιο ως το 2022). Προς το παρόν πάντως από τις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά» δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν αμφισβητείται ότι το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά για τον Πασχαλάκη.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ένταση στα επίσημα

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ανάμεσα στον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και σε φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» που βρισκόταν στα επίσημα της Τούμπας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν βρισκόταν στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Άρη και έτσι μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς των «ασπρόμαυρων», καθόταν στα επίσημα του γηπέδου, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Κατά της διάρκεια της αναμέτρησης όμως, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον 31χρονο τερματοφύλακα και σε κάποιους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι βρισκόταν στις θέσεις των επισήμων με προσκλήσεις.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις