Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Χάνει τον Σανκαρέ για έναν μήνα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Χάνει τον Σανκαρέ για έναν μήνα!

Παναθηναϊκός - Σανκαρέ: Όπως ήταν προγραμματισμένο από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Γιουνούς Σανκαρέ υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκοπηση μηνίσκου.

Όπως ήταν προγραμματισμένο από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Γιουνούς Σανκαρέ υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκοπηση μηνίσκου, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Όλα κύλησαν ομαλά για τον Σενεγαλέζο μέσο, ενώ η προβλεπόμενη αποθεραπεία του θα διαρκέσει από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Διάστημα που θα μείνει φυσικά, εκτός των υποχρεώσεων του «τριφυλλιού». Με τον Σανκαρέ να χάνει εκτος από το προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στην διαδικασία των play-offs της Super League.

Σανκαρέ

«Κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον Μπόλονι από τη ρουμανική Σέπσι»!

Επίσημη πρόταση από τη ρουμανική Σέπσι, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, δέχτηκε ο Λάζλο Μπόλονι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.ro, το οποίο χαρακτηρίζεται αποκλειστικό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο Μπόλονι μπορεί να επιστρέψει στη Ρουμανία μετά από 20 χρόνια και να βρίσκεται στον πάγκο της Σέπσι που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και στοχεύει στον τίτλο.

«Σύμφωνα με το Sport.ro, μία από τις προσφορές θα είχε προέλθει στα χέρια του Μπόλονι είναι από τη Σέπσι, η οποία του είχε υποσχεθεί ένα φιλόδοξο πλάνο για τις επόμενες σεζόν, με νέο γήπεδο, ενισχυμένη ομάδα, επενδυτικά χρήματα και φιλοδοξίες τίτλου. Ο Μπολονί πλησίασε στο να επιστρέψει στη Ρουμανία το 2015, αλλά η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον λίγο αργότερα κατέρρευσε οικονομικά. Στη λίστα των πιθανών προπονητών της Σέπσι υπάρχει επίσης ο Νταν Πετρέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής που αναδείχθηκε τρεις σεζόν πρωταθλητής με την Κλουζ».

Λάζλο Μπόλονι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις