Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον Μπόλονι από τη ρουμανική Σέπσι»! (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον Μπόλονι από τη ρουμανική Σέπσι»! (pic)

Μπόλονι Σέπσι: Επίσημη πρόταση από τη ρουμανική Σέπσι, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, δέχτηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Επίσημη πρόταση από τη ρουμανική Σέπσι, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, δέχτηκε ο Λάζλο Μπόλονι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.ro, το οποίο χαρακτηρίζεται αποκλειστικό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο Μπόλονι μπορεί να επιστρέψει στη Ρουμανία μετά από 20 χρόνια και να βρίσκεται στον πάγκο της Σέπσι που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και στοχεύει στον τίτλο.

«Σύμφωνα με το Sport.ro, μία από τις προσφορές θα είχε προέλθει στα χέρια του Μπόλονι είναι από τη Σέπσι, η οποία του είχε υποσχεθεί ένα φιλόδοξο πλάνο για τις επόμενες σεζόν, με νέο γήπεδο, ενισχυμένη ομάδα, επενδυτικά χρήματα και φιλοδοξίες τίτλου. Ο Μπολονί πλησίασε στο να επιστρέψει στη Ρουμανία το 2015, αλλά η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον λίγο αργότερα κατέρρευσε οικονομικά. Στη λίστα των πιθανών προπονητών της Σέπσι υπάρχει επίσης ο Νταν Πετρέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής που αναδείχθηκε τρεις σεζόν πρωταθλητής με την Κλουζ».

Λάζλο Μπόλονι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις