Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καρυπίδης: «Αυτό θα γίνεται όπoτε σας βρίσκω στον δρόμο μου»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καρυπίδης: «Αυτό θα γίνεται όπoτε σας βρίσκω στον δρόμο μου»

Καρυπίδης ντέρμπι ΠΑΟΚ: Ο Θόδωρος Καρυπίδης σχολίασε με ανάρτηση του στα social media όσα συνέβησαν στην Τούμπα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, με ανάρτησή του στα social media μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και στα πανό που υπήρχαν στις κερκίδες. Παράλληλα ο Καρυπίδης έδωσε και τα συγχαρητήριά του στην ομάδα που έφτασε μια ανάσα από μία πολύ μεγάλη νίκη.

Η ανάρτηση:

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για την εμφάνισή του, στη συνέχεια έριξε τα «καρφιά» του τόσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και το υβριστικό πανό που υπήρχε σε κεντρικές θύρες της Τούμπας. Με φωτογραφία από το περσινό ΠΑΟΚ-Άρης με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Ιντέγε, ο μεγαλομέτοχος των «κίτρινων» έγραψε το εξής μήνυμα: «Αυτό θα γίνεται όποτε σας βρίσκω στον δρόμο μου. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας.vamos.οσο για το αστείο πανό πρέπει να αισθάνεται περήφανος ο οργανισμός ΠΑΟΚ. βάλτε το στον κ…. σας».

Θεόδωρος Καρυπίδης

Καρυπίδης: «Θέλω να κάνουμε πρωταθλητισμό»

Την πεποίθησή του ότι ο Άρης σύντομα θα πανηγυρίσει ένα τίτλο εξέφρασε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 ο Θόδωρος Καρυπίδης: «Θα έρθει σίγουρα τίτλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει. Θέλει και τύχη όμως. Σε ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά, εμείς προσπαθούμε τώρα να κοιτάξουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε, ώστε να κάνουμε το καλύτερο. Θέλω να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο του χρόνου και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Σίγουρα, οι ομάδες οι οποίες παίζουν στην Ευρώπη έχουν μεγαλύτερα έσοδα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια ώστε να πάρουν παίκτες πιο μεγάλης αξίας απ’ αυτούς που κοιτάμε εμείς. Όταν παίζεις Champions και Europa League και παίρνεις από 10 ως 45 εκ. ευρώ, δεν μπορούμε να πάμε να τους ανταγωνιστούμε.

Παρ’ όλα αυτά, με τις δικές μας δυνάμεις κάνουμε τις καλύτερες επιλογές και η ομάδα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Πάμε βάση του πλάνου μας. Δε θέλουμε να κάνουμε τρέλες ή υπερβάσεις. Προσπαθώ κάθε χρόνο, όσο γίνεται, η ομάδα να είναι ένα βήμα πιο ψηλά. Αυτό φαίνεται από το ότι η ομάδα έχει οργανωθεί, είναι καλά και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Εγώ χαίρομαι που καταλαβαίνω και εισπράττω από τον κόσμο, ότι ο Αρης παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Εμένα αυτό με κάνει να χαίρομαι.

Καρυπίδης κινητό

Δείτε ακόμη:

Κάκος: «Άκυρο το δεύτερο γκολ του Άρη – Καθαρό πέναλτι του ΠΑΟΚ» (vid)
Όνομα έκπληξη ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ
MVP του All Star Game o Γιάνναρος! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις