Survivor spoiler σήμερα 7/3/21 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν το φαγητό

LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 7/3/21 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν το φαγητό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler σήμερα 7/3/21 έπαθλο: Νέο επεισόδιο για το Survivor - Τι λένε τα spoiler

07.03.2021 | 17:02

Survivor spoiler σήμερα 7/3/21 έπαθλο: Μία εβδομάδα που οι κόκκινοι πανηγύρισαν ξανά και ξανά είδαμε στο Survivor 4 και η μπλε ομάδα έγινε πραγματικά άνω κάτω από τις ψηφοφορίες και τις στρατηγικές. Η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη στην καλύβα των μπλε, που φήμες θέλουν άτομα της παραγωγής του Survivor 4 να παρεμβαίνουν προκειμένου να αποτρέψουν καβγά και «ξύλο», μεταξύ Σάκη και Τζέιμς. Αν και ειπώθηκαν αρκετά για αποβολή, τέτοιο σενάριο δεν υπάρχει.

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, το θέμα της «στρατηγικής Τζέιμς» συνεχίζει να απασχολεί τους παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor 4.  Μάλιστα, φαίνεται πως η Μαριαλένα παίρνει αποστάσεις από τους Τζέιμς και Νίκο, αλλάζοντας την ισορροπία στην ομάδα. Το πρώτο κομμάτι αφορά την διαμάχη του Τζέιμς Καφετζή με τον Πάνο Καλλίδη, με τον πρώτο να υπερασπίζεται την απόφασή του, λέγοντας στην κάμερα: «Είχαν πάρει όλα τα παιδιά το μέρος του Πάνου, δικαιώθηκα με την στρατηγική μου, ότι και αν λένε οι υπόλοιποι». Από την πλευρά του ο Πάνος Καλλίδης, λέει: «Η στρατηγική του Τζέιμς δούλεψε, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμένα. Ούτε αλλάζει κάτι».
Παράλληλα, σε ένα ακόμη αγώνισμα θα απολαύσουμε τον Ατζούν Ιλιτζαλί, στη θέση του Γιώργου Λιανού που βρέθηκε στην Ελλάδα για την γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Survivor spoiler σήμερα 7/3/21 έπαθλο: Στο… θέμα

Όπως θα ακούσατε στο τρέιλερ το αποψινό έπαθλο δεν μοιάζει με όσα είχαμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου του Survivor 4 θα ανέβουν σε ένα γιοτ 25 μέτρων, όπου θα απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα. Το ζήτημα είναι όμως ποιος θα κερδίσει αυτό το έπαθλο; Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το αθλητικό μέσο sportime, παρά τη φαγωμάρα στην παραλία, η μπλε ομάδα κατορθώνει να πάει τη νίκη στο αποψινό επεισόδιο.

Survivor spoiler σήμερα 7/3/21 έπαθλο: Αυτή η ομάδα κερδίζει το γεύμα για δείπνο σε γιοτ μέσα στη θάλασσα

 Survivor: «Άνοιξα ένα αμάξι, έκλεψα μια λουκανικόπιτα και την μοιράστηκα με συμπαίκτη μου»

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος, την Παρασκευή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για την συμμετοχή του και την εμπειρία του στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πείνα που νιώθουν οι παίκτες, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ξέφυγε από την παραγωγή (η οποία κάνει άψογα την δουλειά της όπως τόνισε), άνοιξε ένα αυτοκίνητο και έκλεψε μια λουκανικόπιτα.

Μάλιστα ανέφερε πως την μοιράστηκε με κάποιον, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα. «Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω κι έχω κλέψει. Ξέφυγα από κάποιους ανθρώπους της παραγωγής που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και το μοιράστηκα με όποιον ήταν εκείνη την ώρα μπροστά. Ήταν κανόνας για μένα όπου μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω. Απλά άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανονικόπιτα από μέσα. Η πείνα μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα. Δεν θέλω να πω με ποιον το μοιράστηκα γιατί οι συμπαίκτες μου είναι μέσα και δεν θέλω να τους δημιουργήσω πρόβλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περικλής Κονδυλάτος.

Survivor: Όταν ο Σάκης Κατσούλης δέχθηκε 5 γκολ από την ΑΕΚ και 6 από τον ΠΑΟΚ

Ο πρώην της Μαριαλένας, Σάκης Κατσούλης μπήκε στo Survivor και δημιούργησε μέχρι και εντάσεις με αποτέλεσμα να πέσει ακόμα και ξύλο στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εκτός από επιχειρηματίας είναι και τερματοφύλακας και συγκεκριμένα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ανήκει στην ομάδα της Προοδευτικής.  Όμως έχει φορέσει την φανέλα αρκετών ομάδων στο παρελθόν και συγκεκριμένα αγωνίστηκε στις εξής:

Απόλλωνα Σμύρνης
Ολυμπιακό Βόλου
Καλλιθέα
Εθνικό
Ασπρόπυργο
Αήττητο Σπάτων
Αιγάλεω
Παναιγιάλειο
Ολυμπιακό Λιοσίων

Με την φανέλα της Καλλιθέας είχε αντιμετωπίσει τους δυο Δικέφαλους, δηλαδή την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε δεχθεί και αρκετά γκολ, ενώ παίκτες και από τις δυο ομάδες είχαν σημειώσει χατ-τρικ.

ΑΕΚ-Καλλιθέα: 5-1 (11/1/2015)

Όταν η Ένωση αγωνιζόταν στην Football League, το 2015, και υποδέχθηκε την Καλλιθέα στο ΟΑΚΑ, ο παίκτης του Survivor δέχθηκε πέντε τέρματα με σκόρερ τους Αραβίδη (6′), Μπρέσεβιτς (χατ-τρικ 11′, 39′, 48′), και Ντούνη (65′) με την ομάδα του να γνωρίζει συντριπτική ήττα με 5-1.

Όμως η ΑΕΚ δεν ήταν η μόνη που σκόραρε… κατά ριπάς, αφού ο Σάκης Κατσούλης το 2013 είχε δεχθεί αρκετά γκολ και από τον ΠΑΟΚ, σε ματς για το Κύπελλο Ελλάδας. Η Καλλιθέα ηττήθηκε με 6-0.

Ο δικέφαλος του Βορρά είχε σημειώσει 6 γκολ σε εκείνο το παιχνίδι με σκόρερ τους: Αθανασιάδη (χατ τρικ 6′, 41, 56′), Λάζαρ (12′), Λόρενς (38′), Κατσουράνη (43′).

Exit mobile version