Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Όνομα έκπληξη ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όνομα έκπληξη ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Νέος προπονητής Παναθηναϊκού: Νέο όνομα εμφανίζεται ως υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμάνος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, αποχώρησε πριν από περίπου 20 ημέρες από την τεχνική ηγεσία της Αλ Χιλάλ και είναι χωρίς ομάδα, κάτι που φαίνεται να τον έβαλε στο… κάδρο για το Τριφύλλι, αναφέρει το sportdog.gr. Πάντως, το “αγκάθι” στην περίπτωση του Λουτσέσκου είναι το υψηλό του κασέ, αλλά και ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την Φενέρμπαχτσε και την Πάρμα να τον έχουν στο “στόχαστρο”.

Μπολόνι μάσκα

Παναθηναϊκός: Μετράει αντίστροφα ο Μπόλονι, φαβορί ο Αναστασίου!

Σε πολύ δύσκολη θέση μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρουμάνος προπονητής, εξελίξεις ακόμα και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Αναστασίου να θεωρείται η επικρατέστερη διάδοχη κατάσταση. Άμεσες προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι να μετράει πλέον αντίστροφα στον πράσινο πάγκο και τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Γιάννης Αναστασίου θεωρείται η επικρατέστερη επιλογή για να διαδεχθεί τον Ρουμάνο προπονητή, καθώς υπάρχει η πεποίθηση τις τάξεις της διοίκησης του τριφυλλιού ότι ο Μπόλονι δεν είναι σε θέση να αντιστρέψει το κλίμα. Αυτή τη χρονική στιγμή ο Αναστασίου αποτελεί την πιο σοβαρή σκέψη των ιθυνόντων του τριφυλλιού είτε πριν, είτε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μία δεύτερη σκέψη, αλλά με μικρότερες πιθανότητες, είναι να προωθηθεί σε πρώτος προπονητής ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται στην αλλαγή της σκυτάλης στο θέμα προπονητή καθώς εκτός από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα με δύο ήττες η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική και συν τοις άλλοις υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί και ο στόχος της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο προβληματισμός είναι πολύ έντονος και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα προπονητή του Παναθηναϊκού πιθανότατα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ακόμη:

Απίθανα σκηνικά που έχουν συμβεί σε αγώνες ΠΑΟΚ – Άρης
Ένταση και ΜΑΤ έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ (pics)
Όταν το «ντέρμπι» της Θεσσαλονίκης γίνεται γυναικεία υπόθεση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις