MasterChef 5 ομαδική: Ποιους έστειλε ο Κοντιζάς στα… τσακίδια

LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική: Ποιους έστειλε ο Κοντιζάς στα… τσακίδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 ομαδική: Μέρα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή στο MasterChef.

06.03.2021 | 10:27

Μέρα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή στο MasterChef αφού οι δύο ομάδες περίμεναν με αγωνία να μάθουν τα αποτελέσματα των κριτών. ”Μπλε” και ”Κόκκινοι” πήραν τις θέσεις τους στις καρέκλες με τους πρώτους να θέλουν να κάνουν την τρίτη σερί νίκη και τους δεύτερους να θέλουν να ”σπάσουν” το κακό και να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Τελικά η ομάδα που κέρδισε στις μονομαχίες 2-2 παικτών ήταν οι ”Κόκκινοι”. Γεμάτοι χαρά οι παίκτες ρώτησαν τους κριτές: «Φεύγουμε;». H απάντηση του Σωτήρη Κοντιζά ήταν επική. «Στα τσακίδια» τούς είπε με το γνωστό του χιούμορ ο κριτής του διαγωνισμού, ο οποίος σήμερα, έχει μάλιστα και τα γενέθλιά του και γίνεται 38 ετών!

MasterChef 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που υπέδειξε η Ηρώ

Ρωτώντας ο Σωτήρης Κοντιζάς την αρχηγό της μπλε ομάδας που έχασε στην ομαδική δοκιμασία ποιο πλεονέκτημα θα ήθελε, η Ηρώ απάντησε ότι θα επιθυμούσε να «σώσει» κάποιον. Ποιος θα ήταν αυτός; Ο Κωνσταντίνος. Όμως, το πλεονέκτημα που είχε ήταν να υποδείξει τον πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση από το MasterChef 5. Χωρίς πολλές περιστροφές η Ηρώ «έδειξε» τον Στέφανο, λέγοντας ότι ο παίκτης κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν άκουγε και δε συνεργαζόταν με τους υπόλοιπους.

Με αυτή την απόφαση της αρχηγού συμφώνησαν κι άλλα άτομα της ομάδας, με τον Στέφανο να θεωρεί ότι αδικήθηκε. «Το θεωρώ καθαρά άδικο γιατί δεν είχα ένα χάλια αποτέλεσμα. Υπάρχουν άλλα πιάτα που δε θα πέρναγαν καν στην ομαδική. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που φταίω εγώ για την ήτα της ομάδας… σίγουρα νιώθω αδικία! Εγώ φταίω για τον έναν πόντο;», είπε ο διαγωνιζόμενος. «Ο Στέφανος τα δικά του τα λάθη δεν τα διακρίνει. Πάλι δεν ακούει… δεν έχει μάθει να είναι ομαδικός γενικότερα», συμπλήρωσε η αρχηγός.

MasterChef 5: Για ποιο λόγο εκνευρίστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

Ο Παναγιώτης πέταξε τη σπόντα του για το spring roll που είχε φτιάξει η Μαρίνα για την κόκκινη ομάδα. «Πήγα να ανταγωνιστώ το spring roll που είχε φτιάξει η Μαρίνα και συγκριτικά λέω ότι το δικό μου είχε αλάτι και το φύλλο ήταν ψημένο», σχολίασε σε σχέση με τα όσα του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τα απλά υλικά που χρησιμοποίησε.

«Έφαγες από της Μαρίνας;», ρώτησε ο σεφ και κριτής. «Προφανώς μπορείς να έχεις τη δική σου άποψη, η οποία δε σημαίνει ότι είναι και σωστή. Καλώς ή κακώς το ποιος κέρδισε το ορίζουμε εμείς! Το spring roll θα μπορούσε να είναι και καμένο, όπως ήταν το δικό σου. Τον αντίλογο που κάνεις τώρα θα μπορούσες να μην τον κάνεις άμα μαγειρεύοντας επί ένα δεκάλεπτο δεν τα έβλεπες όλα σαν πλακίτσα!», είπε στη συνέχεια. Η απάντηση του Παναγιώτη για το κοινό που τον ακολουθεί μέσω Instagram, εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Λεωνίδα.

Τα λεγόμενα του παίκτη έκαναν τους κριτές να κοιτιούνται μεταξύ τους. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την κουβέντα… Αυτό με τους influencers δεν το έχω αποκωδικοποιήσει. Θεωρώ ότι εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε κι έχετε έρθει να κερδίσετε. Αν κάποιος έχει έρθει για να κερδίσει followers, δε θέλω καν να μπω σε αυτήν την κουβέντα», είπε κλείνοντας ο «θείος Λεό».

MasterChef 5: Ανούς ή Τζιοβάνι κέρδισε την ασυλία;

Ανάμεσα στην Ανούς και τον Τζιοβάνι «παίχτηκε» η ασυλία για τη μπλε ομάδα, που έχασε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5. Οι δύο διαγωνιζόμενοι σε μια ακόμα μαγειρική δοκιμασία του MasterChef 5, έπρεπε να μαγειρέψουν έχοντας ως βασικό υλικό το κοτόπουλο. Και τα δύο πιάτα άρεσαν αρκετά στους κριτές, όμως αυτό της Ανούς τους φάνηκε πιο γευστικό, παρότι είχε κάνει ξανά το ίδιο στήσιμο. Έτσι εκείνη κέρδισε την ασυλία.

Η παίκτρια που ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη χάρηκε πολύ με αυτή της τη νίκη. «Δεν το περίμενα για κανέναν λόγο. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω τον Τζιοβάνι σε καμία περίπτωση!», είπε. «Είτε παραμείνω στην μπλε ομάδα είτε όχι θα δίνω όλη μου την αγάπη», συμπλήρωσε.

Exit mobile version